Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op East Midlands airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur East Midlands

Waar huur je een auto op het vliegveld van East Midlands?

Op East Midlands Airport zijn vier internationaal bekende autoverhuurbedrijven actief. Europcar, Enterprise, Hertz en National zijn hier te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven te vinden zich in de terminal van het vliegveld East Midlands. Huur vooraf via Skyscanner een auto om zeker te zijn van de beste prijs voor een huurauto in East Midlands.

Benzinepomp in de buurt van East Midlands

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle tank benzine. Vraag vooraf naar de voorwaarden om niet voor verrassingen komen te staan.
Op het vliegveld East Midlands is een tankstation te vinden. Op slechts 600 meter en ongeveer 3 minuten rijden van de autoverhuurbedrijven op East Midlands Airport is de benzinepomp te vinden. Neem de weg voorlangs de terminal en neem op de rotonde de eerste afslag naar Viscount Road. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag en sla gelijk rechtsaf naar Beverly Road, de benzinepomp is aan de rechterkant te vinden.

Vanaf vliegveld East Midlands

Vliegveld East Midlands ligt tussen Derby, Leicester en Nottingham in. Veel reizigers die gebruik maken van East Midlands Airport reizen door naar Nottingham of Birmingham. Nottingham ligt op ongeveer 22 ilometer en 25 minuten rijden met de huurauto van het vliegveld. Neem vanaf vliegveld East Midlands de weg langs de terminal en neem op de rotonde de eerste afslag. Neem op de volgende rotonde de vierde afslag en sla linksaf naar Ashby Road/A453. Neem op de rotonde de tweede afslag en neem op de volgende rotonde de eerste afslag om op Ashby Road te blijven. Neem op de rotonde de derde afslag naar A453, neem op de volgende rotonde de tweede afslag naar A453 en neem op de volgende twee rotondes de tweede afslag om op A453 te blijven. Voeg in op Clifton Boulevard/A52 en sla af richting City Centre de Queens Drive op. Queens Drive wordt Wilford Road, sla rechtsaf naar Castle Boulevard en sla linksaf naar Maid Marian Way richting het centrum van Nottingham.

Op bestemming aankomen

Nottingham

Nottingham is een bijzondere historische stad omrigd door prachtige natuur. Vanuit de stad is het slechts enkele minuten met de huurauto voordat groen de boventoon voert. Peak District National Park is een echte aanrader voor een mooie wandeling in de adembenemende mooie omgeving. In de stad zelf zijn talloze bezienswaardigheden te vinden. Old Market Square is het middelpunt waar Nottingham Council House en vele winkels te vinden zijn. Galleries of Justice en de plek waar Nottingham Castle heeft gestaan zijn ook zeker de moeite waard. De vele winkels, restaurants en bars in de stad zorgen ervoor dat vervelen in Nottingham onmogelijk is. Verken de stad en de natuur in de directe omgeving van Nottingham met een huurauto voor een onvergetelijke vakantie. Parkeren in Nottingham kan op straat of in een van de vele parkeergarages, parkeren van de huurauto kost rond de €2,60 per uur.

Birmingham

In de directe omgeving van Nottingham zijn de prachtige natuur, bijzondere valleien met pittoreske dorpjes en gebouwen uit vervlogen tijden voldoende om een vakantie te vullen met indrukwekkende bezienswaardigheden. Toch is een tripje naar de op één na grootste stad Birmingham ook zeker de moeite waard. Het Jewellery Quarter, The Tolkien Trail, Saint Martin Church en de 15e-eeuwse pub The Old Crown zijn enkele must-see's. De vele musea, restaurants en culturele evenementen zorgen voor een bijzonder levendige en toeristvriendelijke stad. Birmingham ligt op 82 kilometer en ongeveer een uur rijden met de huurauto van Nottingham. Neem vanuit Nottingham Derby Road en sla linksaf naar Gregory Street en voeg in op de A52 richting Birmingham. Vervolg de weg over de A453 en voeg in op de M1 richting London/Leicester, neem vervolgens de A42 richting Birmingham. Vervolg de weg over de M42. Neem de afrit M6 richting Birmingham/Central. Neem de afslag richting A38 en neem de afslag naar Aston Street/B4133 naar het centrum van Birmingham. Parkeren in Birmingham kan op straat of in de parkeergarage, de huurauto parkeren in het centrum kost vanaf ongeveer €2,00 per uur.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.