Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Essaouira airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Essaouira

Auto huren Essaouira

Een heerlijke plek aan de Atlantische Oceaan die sufers en zonliefhebbers trekt, een prachtige Medina op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat en een unieke mix aan culturen die de stad een bijzondere aantrekkingskracht geeft, Assaouira balanceert op het intrigerende randje van een typische mooie Marokkaanse stad en de herkenbare invloeden uit Noord-Europa. De vele gezellige vistentjes, de prachtige uitzichten en het authentieke gevoel van Essaouira zorgen ervoor dat de stad ongeend populair is bij Marokkaanse en buitenlandse toeristen. Huur een auto via Skyscanner en ontdek Essaouira en haar omgeving tijdens een heerlijke vakantie of stedentrip.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Essaouira?

Op het vliegveld van Essaouira zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Budget en Europcar zijn op Essaouira Mogador Airport actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de Terminal. Huur vooraf een auto op Essaouira Airport om zeker te zijn van de beste deal.

Benzinepomp in de buurt van Essaouira

Houdt er rekening mee dat de meeste verhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle benzinetank. Informeer vooraf naar de voorwaarden.

Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich aan de rand van Essaouira. Vanaf vliegveld Essaouira is het 15 kilometer en ongeveer 18 minuten rijden met de huurauto naar de benzinepomp. Vanaf Essaouira Airport gaat de route naar de N1 richting Essaouira. Sla linksaf naar de P2201 en neem op de tweede rotonde de eerste afslag naar de R207. Het tankstation ligt aan de rechterzijde langs de R207

Vanaf vliegveld Essaouira

Van vliegveld Essaouira naar het centrum van de stad is 16 kilometer en ongeveer 22 minuten rijden met een huurauto. Vanaf Essaouira Airport gaat de route via de N1 richting Essaouira. Neem vervolgens de P2201 en blijf deze weg volgen naar het centrum van Essaouira.

Op bestemming aankomen

Essaouira

De stad Essaouira is erg populair bij verschillende soorten toeristen. Windsurfers en kitesurfers trekken naar de kustplaats voor de heerlijke omstandigheden om hun favoriete watersport te kunnen beoefenen. Marokkaanse toeristen komen om uit te waaien aan het strand en te genieten van de authentieke sfeer, terwijl buitenlandse toeristen de combinatie van het weer, het mooie strand en de prachtige stad fijn vinden voor een vakantie in Marokko. De binnenstad van Essaouira staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en biedt een kijkje in de bijzondere geschiedenis van de stad. Berberse en Europese invloeden zijn in de stad te vinden. Veke kunstenaars en ambachtslieden werken in de binnenstad van Essaouira, ook zijn er talloze leuke restaurantjes te vinden. Hierdoor hangt er een gezellige sfeer in de stad. De Medina, de vestingsmuren, de haven en natuurlijk het strand zijn bezienswaardigheden die niet mogen ontbreken tijdens een tripje naar Essaouira. Parkeren rondom het centrum van Essaouira is op verschillende plekken goed te doen, al wordt er bijna overal een bijdrage gevraagd voor het parkeren van een huurauto. De prijs hiervan staat niet vast, huur een auto en informeer gelijk naar gangbare tarieven om niet teveel te betalen.

Marrakech

Marrakech heeft een bijzondere aantrekkingskracht op westerse toeristen. De stad met een historisch stadscentrum, riads en een medina die een magische oosterse sfeer hebben en de warm gekleurde rode en okergele huisjes geven de stad een heel eigen uitstraling. De Koutoubiamoskee, de Medersa Ben Youssef Koranschool en het Palais Bahia zijn enkele van de prachtige bezienswaardigheden in de stad. Huur een auto om vanuit Essaouira Marrakech te bezoeken en meer van het mooie Marokko te leren kennen. Vanaf Essaouira gaat de route via de Avenue Attaîf en de R207 richting Marrakech. De R207 gaat over in de N8 die richting het centrum van Marrakech voert. Ook in Marrakech is het parkeergeld niet vastgesteld, dus informeer bij een hotel of autoverhuurder naar gangbare prijzen. Het verkeer in het centrum van Marrakech is erg druk en hectisch, voor een tripje naar de buitenwijken of andere steden is het huren van een auto zeker aan te raden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.