Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Fargo airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Fargo

Auto huren Fargo

Sport, het buitenleven, musea, een gemoedelijke sfeer en een historisch stadscentrum waar altijd wat te beleven is. Fargo is als grootste stad in North Dakota een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De stad zelf en de prachtige natuur in de directe omgeving staan garant voor een heel bijzondere vakantie in Amerika. Huur een auto via Skyscanner om Fargo en North Dakota te verkennen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Fargo?

Op het vliegveld van Fargo, Hector International Airport Fargo, zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National en Payless zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in of direct tegenover de uitgang van de Terminal te vinden. Bordjes op het vliegveld geven duidelijk aan waar de autoverhuurbedrijven te vinden zijn. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste prijs en kwaliteit.

Benzinepomp in de buurt van Fargo

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven rekenen extra kosten wanneer de huurauto niet afgetankt retour komt. Vraag vooraf naar de voorwaarden en lever de huurauto in met een volle tank benzine.
Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 3,5 kilometer en ongeveer 5 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Fargo. Neem vanaf het vliegveld Dakota Drive richting uitgang en sla linksaf nar 19th Avenue North. De benzinepomp is aan de linkerkant te vinden op de kruising 19th Avenue North en North University Drive.

Vanaf vliegveld Fargo

Het centrum van Fargo, North Dakota ligt op ongeveer 6,5 kilometer en 10 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Fargo. Neem vanaf het vliegveld Dakota Drive richting uitgang en vervolg de weg naar 8th Avenue North. Sla rechtsaf naar North University Drive en sla linksaf naar 1st Avenue North om het centrum van Fargo in te rijden.

Op bestemming aankomen

Fargo

Het historische stadscentrum van Fargo is levendig en bijzonder de moeite waard om te bezoeken. In de prachtige gebouwen zijn winkels, restaurants en huizen te vinden waardoor het leven in de stad zich in Downtown concentreert. Bezoek zeker Fargo Air Museum, Walk of Fame, Fargo-Moorhead Convention & Visitors Bureau en Saints Anne & Joachim Catholic Church. Bezoek een sportwedstrijd, ga lekker winkelen en geniet van heerlijk eten in een van de vele restaurants. Fargo biedt een heel eigen ervaring en sfeer, zeker in vergelijking met de grote, bekende Amerikaanse steden. Geniet ook van de vele uitstapjes in de natuur rondom Fargo, het buitenleven is onlosmakelijk verbonden met Fargo. Parkeren in het centrum van Fargo is niet moeilijk omdat er ruim voldoende parkeerplaatsen zijn te vinden. OMeestal is parkeren gratis, ook zijn er parkeercoupons voor mensen die Fargo bezoeken met de huurauto. Zorg wel dat de huurauto is verplaatst voordat de maximale parkeerduur is verstreken.

Detroit Lakes

Wanneer de stadsgrenzen van Fargo in de achteruitkijkspiegel vervagen, ligt er een wereld aan natuurschoon open. Natuurparken, meren en de omgeving van Blackduck State Forest zijn het hele jaar adembenemend mooi. Detroit Lakes is het dichtstbijzijnde grote natuurgebied wat echt een must-see is tijdens een trip naar Fargo. Zak vanaf de stad Detroit Lakes af langs de talloze meertjes en geniet van het weidse uitzicht. Wandel, fiets en rijd door het gebied om deze prachtige kant van Amerika te ontdekken. Detroit Lakes, Minnesota is ongeveer 73 kilometer en 50 minuten rijden met de huurauto van Fargo. Neem vanuit Fargo 1st Avenue North en de US-10 East. Blijf bij Detroit Lakes de US-10 of neem de US-59 South richting de meren rondom Detroit Lakes. Neem bijvoorbeeld de US-59 South en sla rechtsaf naar South Melissa Drive om Lake Melissa te bewonderen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.