Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Fuerteventura airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Fuerteventura

Auto huren Fuerteventura

Op zoek naar een zonnige strandvakantie of een warme overwinterbestemming en denkt u aan Fuerteventura? Dan kunt u het beste een auto huren op Fuerteventura, want met een huurauto heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u op eigen houtje afgelegen strandjes, pittoreske dorpjes en natuurparken bezoeken.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Fuerteventura

Het zonnige Fuerteventura is een ideale bestemming voor zowel zonaanbidders als windsurfers, vanwege de sterke passaatwind die vaak over het eiland waait. De luchthaven van Fuerteventura, ook wel Fuerteventura Airport of El Matorral Airport genoemd, bevindt zich 5 kilometer ten zuidwesten van Puerto del Rosario, de hoofdstad van dit prachtige eiland. Op het vliegveld van Fuerteventura zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Atesa, Europcar, Avis, Budget, Goldcar, Cabrera Medina, Hertz, Keddy, Orlando en Thrifty. Alle genoemde autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven van Fuerteventura, u hoeft dus niet ver met uw koffers te sjouwen voordat u de autosleutels in handen krijgt.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Fuerteventura

Afhankelijk van de voorwaarden zoals vastgelegd in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie met een volle tank in te leveren. Rijdt u vanuit zuidelijke richting naar de luchthaven van Fuerteventura, dan kunt u op de snelweg FV-2 enkele kilometers voor de afslag naar het vliegveld (vlak na het dorpje Salinas del Carmen) tanken bij een Repsol tankstation. Indien u vanuit Puerto del Rosario naar de luchthaven gaat rijden kunt u het beste in de stad tanken voordat u naar het vliegveld rijdt, bijvoorbeeld bij het Cepsa tankstation dat aan de Calle Juan de Bethencourt ligt, vlak voor de kruising met de FV-2.

Met de huurauto op Fuerteventura rijden

Fuerteventura kent slechts drie hoofdwegen, te weten de FV-1, die van Puerto del Rosario naar het noorden van het eiland leidt; de FV-2, die u van Puerto del Rosario naar het zuiden van het eiland brengt; en de FV-3, de ringweg om Puerto del Rosario. Alle andere wegen op het eiland zijn binnenwegen, die over het algemeen goed geasfalteerd zijn en een goede bewegwijzering hebben. Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld naar Puerto del Rosario gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de FV-2 op te rijden richting Puerto del Rosario. Eenmaal in de stad aangekomen blijft u op de FV-2 rijden, u komt dan vanzelf in het hartje van de stad terecht. Gaat u vanaf de luchthaven rechtstreeks naar uw hotel of vakantiehuisje aan het strand, dan kunt u afhankelijk van de locatie van uw accommodatie het beste eerst de FV-2 in noordelijke of zuidelijke richting kiezen en dan de juiste afslag nemen naar uw vakantiebestemming.

Fuerteventura

Fuerteventura is met name geliefd bij zonliefhebbers, die vooral naar populaire stranden als Grandes Playas van Corralejo gaan om uit de wind van de zon te genieten. Bent u van plan om te gaan windsurfen dan kunt u het beste op zoek gaan naar hotels in Fuerteventura die nabij Caleta de Fuste en Costa Caleta liggen. Behalve zonnen en surfen kunt u op Fuerteventura ook leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het pittoreske vissersdorpje El Cotillo of het toeristische plaatsje Morro Jable. Wilt u weten wat u allemaal op Fuerteventura kunt gaan doen, lees dan meer over de bezienswaardigheden op Fuerteventura.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.