Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Gibraltar airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Gibraltar

Auto huren Gibraltar

Gibraltar is veel meer dan het zuidelijkste puntje van Spanje. Buiten dat er een stukje Spanje tegen Marokko aanschuurt wat zuidelijker ligt, Gibraltar is een bijzondere vakantiebestemming met een unieke sfeer. Spaanse huizen, Britse dubbeldekkerbussen en de gastvrijheid typisch vor Gibraltar zijn met elkaar verweven in dit unieke stukje van Groot-Brittanië. Huur vooraf een auto via Skyscanner en ontdek het bijzondere Gibraltar met haar unieke cultuur en prachtige natuurschoon.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Gibraltar?

Op het vliegveld van Gibraltar zijn twee autoverhuurbedrijven te vinden. Avis en Autos Aguirre zijn er te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich op de begane grond naast de balies van de luctvaartmaatschappijen. Huur vooraf een auto via Skyscanner op vliegveld Gibraltar om zeker te zijn van de beste prijs en kwaliteit.

Benzinepomp in de buurt van Gibraltar

De meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle benzinetank. Om niet voor verrassingen komen te staan, vraag vooraf naar de voorwaarden en lever de huurauto afgetankt weer in.
Op slechts 500 meter en 2 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Gibraltar is het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Neem vanaf het vliegveld de Winston Churchill Avenue richting Gibraltar. Aan de linkerkant bij de rotonde is de benzinepomp te vinden, dat is de eerste afslag of rotonde op de route.

Vanaf vliegveld Gibraltar

Het centrum van Gibraltar ligt op ruim 1,5 kilometer en ongeveer 5 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Gibraltar. Neem vanaf het vliegveld Winston Churchill Avenue linksaf richting Gibraltar. Ga op de rotonde rechtdoor en blijf de weg volgen, de Winston Churchill Avenue gaat over in de Line Wall Road. Ga op de volgende rotonde weer rechtdoor en sla linksaf Market Lane om het centrum van Gibraltar in te rijden.

Op bestemming aankomen

Gibraltar

De Apenrots van Gibraltar is een van de bekendste bezienswaardigheden waar tamme Berberapen los rondlopen. Een ritje met de kabelbaan naar de top van de stad met prachtig uitzicht is een echte aanrader. De Great Siege Tunnels, Moorish Castle, militair erfgoed, de tunnels uit de Tweede Wereldoorlog en het Gibraltar Museum geven een heel andere kijk op deze zonnige en onbezorgde vakantiebestemming. Struin door het mooie historishe centrum en ga lekker winkelen in de vele tax-free winkels in Gibraltar. In de stad en in de directe omgeving is het uitgebreid genieten van de natuur. Bezoek Upper Rock Nature Reserve, ga dolfijnen spotten in de Baai van Gibraltar, ontdek de duiksport in de Middellandse Zee of ga lekker relaxen op de prachtige stranden. Geniet van heerlijk eten in een van de vele restaurants en geniet 's avonds van een drankje op het terras met uitzicht op de haven van Gibraltar. Gibraltar weet haar toeristen prima te vermaken! Parkeren in het centrum van Gibraltar kan lastig zijn wegens de drukte, iets buiten het centrum parkeren is aan te raden. Parkeer de huurauto voor rond de €9,00 per dag.

Tanger

Een uitstapje naar Tanger is vanaf Gibraltar heel goed te doen. Vanuit de haven van Tarifa gaat er dagelijks een veerboot naar Tanger en weer terug, de veerboot doet er ongeveer 35 minuten over om naar Marokko te varen. Tanger is een van de oudste Marokkaanse steden en zowel de historie als de multiculturele herkomst van de inwoners geven de stad haar unieke sfeer. Beroemde schrijvers, muzikanten en schilders trekken al decennialang naar deze bijzondere stad. Bezoek zeker de Grand Socco, Kasbah Museum, de Medina, Sint Andrewkerk en het Paleismuseum. Geniet van heerlijk eten, snuisterijen bekijken, het prachtige strand, het adembenemende uitzicht vanaf de vuurtoren en de bijzondere uitstraling van deze Marokkaanse stad. Neem vanuit Gibraltar Line Wall Road en Winston Churchill Avenue naar Linea en steek de grens over naar Spanje. Neem de N-351 en vervolgens de CA-34, voeg in op de N-340/E-15 richting Sevilla. Blijf op de N-340 en sla af naar de N-340a naar Tarifa. Volg de borden richting Puerto en volg de Calle Armador de los Ríos, de Avenida Andalucía en de Avenida Fuerza Armadas naar de veerboot. Neem vanuit de haven in Tanger op de rotonde de tweede afslag en volg de weg, sla rechtsaf naar Avenue Yousef Ibn Tachfine. Volg de N1 en neem de eerste afslag op de rotonde naar Avenue Ben Abi Zaraa om het centrum van Tanger te bereiken. Reken wat tijd voor de grenscontroles met Spanje en bij de veerboot naar Marokko en vergeet niet de paspoort.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.