Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Groningen airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Groningen

Auto huren Groningen

Wie voor familiebezoek of een zakenreis naar Groningen gaat vliegen heeft de mogelijkheid om een auto te huren op Luchthaven Groningen. Indien u dat wenst kunt u heel eenvoudig via Skyscanner een huurauto op het vliegveld van Groningen reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Groningen

De luchthaven van Groningen, ook wel Groningen Airport Eelde of Vliegveld Eelde genoemd, bevindt zich 15 kilometer ten zuiden van de stad Groningen bij het dorpje Eelde. Op het vliegveld van Groningen zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Hertz, Europcar en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de terminal van de luchthaven, u hoeft dus niet ver te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat de verhuurpapieren in orde zijn gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaar staat. Vanaf het luchthaventerrein bent u binnen enkele minuten op de A28, die naar Groningen en Assen leidt.

Tankstations in de omgeving van Groningen Airport Eelde

De kans is groot dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren, het is daarom aan te raden voordat u uw huurauto terugbrengt uit te zoeken waar u het beste kunt tanken. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich bij de A28, vlak na de afslag naar de luchthaven, en is makkelijk te vinden. In plaats van dat u de borden naar de luchthaven volgt rijdt u in de tegenovergestelde richting, het Total tankstation ziet u vervolgens niet ver na de rotonde liggen. Komt u uit noordelijke richting dan kunt u ook tanken bij het Shell tankstation, dat zich enkele kilometers voor de afslag naar de luchthaven van Groningen bevindt.

Met de huurauto naar Groningen rijden

Als u met uw huurauto naar Groningen gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de A28 op te rijden en de borden richting Groningen te volgen. Na ongeveer een kwartier neemt u afslag richting Eemshaven en volgt dan de borden naar het centrum van de stad. De autorit van Groningen Airport Eelde naar het centrum van Groningen duurt meestal maximaal zo’n twintig minuten.

Groningen

Groningen is een prachtige stad in het uiterste noorden van Nederland, die niet alleen bekend staat om de imposante Martinitoren maar ook vanwege het vooruitstrevende Groninger Museum, dat jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. Wilt u weten wat u allemaal in Groningen kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Groningen u zeker niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner bekijken in welke hotels in Groningen u allemaal kunt overnachten.

Overal in het centrum van Groningen geldt betaald parkeren, waarbij u een parkeerkaartje dient te kopen bij de dichtstbijzijnde parkeerautomaat. U kunt bij deze automaten alleen met uw pinpas of creditcard betalen, niet met contant geld. Daarnaast kunt u uw huurauto parkeren in een van de dertien parkeergarages die zich in en rondom de stad bevinden, waaronder Parkeergarage Station Europapark, Parkeergarage Boterdiep, Parkeergarage Oosterpoort en Parkeergarage Damsterdiep. Ook bevinden zich rondom het centrum van Groningen vijf P & R terreinen waar u gratis kunt parkeren. U betaalt dan alleen voor een buskaartje naar het centrum van de stad, dat geldig is voor maximaal zes personen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.