Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Sao Paulo Guarulhos airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Sao Paulo Guarulhos

Auto huren Sao Paulo Guarulhos

De grootste stad van Brazilië is zowel intrigerend als bijzonder indrukwekkend. Sao Paulo kent een bijzonder bruisend nachtleven en culturele activiteit, maar ook de minder mooie kant van de samenleving heeft in deze grote stad een plek. Ervaar de Braziliaanse cultuur, de prachtige bezienswaardigheden in Sao Paulo en de adembenemende natuur in Brazilië. Huur een auto via Skyscanner en leer dit bijzondere stukje van de wereld kennen in al haar glorie.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Sao Paulo Guarulhos?

Op vliegveld Sao Paulo Guarulhos zijn meerdere autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Budget, Hertz, Interlocadora, Localiza, Locar Alpha, Movida en Unitas zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in passagiersterminal 1 en 2, deze zijn gemakkelijk te vinden na aankomst op Soa Paulo Guarulhos. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal.

Benzinepomp in de buurt van Sao Paulo Guarulhos

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle tank benzine. Vraag vooraf naar de voorwaarden om niet voor extra kosten komen te staan.
Op slechts 1 kilometer en 2 minuten rijden met de huurauto vanaf de Terminal op vliegveld Sao Paulo Guarulhos ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Neem vanaf het vliegveld R. Interna do Aeroporto Internacional de Guarulhos richting uitgang, neem de SP-019 linksaf en houd links aan naar Rodovia Helio Smidt. De benzinepomp ligt aan de linkerkant van de weg.

Vanaf vliegveld Sao Paulo Guarulhos

Het centrum van Sao Paulo ligt op 25 kilometer en 30 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Sao Paulo Guarulhos. Neem vanaf het vliegveld de R. Interna do Aeroporto Internacional de Guarulhos richting uitgang. Neem vervolgens de SP-019 linksaf en houd links aan naar Rodovia Helio Smidt. Neem de verindingsweg naar Guarulhos en voeg in op de SP-060. Neem afrit 231 naar de SP-150 richting Anchieta. Blijf de weg volgen en neem vervolgens rechtsaf de Avenida Radial Leste. Blijf op deze weg en neem vervolgens de R. da Figuera en de Viaduta Antiono Nakashima om de Rio Tamanduatei-rivier over te steken. Neem vervolgens de Avenida Rangel Pestana naar het centrum van Sao Paulo.

Op bestemming aankomen

Sao Paulo

Sao Paulo biedt restaurants van wereldklasse, kent talloze inwoners met een uitbundige levensstijl, een bruisend uitgaansleven en een bijzonder levendige culturele kant. Het historische gedeelte Downtown kent de meeste bezienswaardigheden terwijl in West de meeste uitgaansgelegenheden en mooiste restaurants te vinden zijn. Aanschouw de moderne architectuur op Avenida Paulista, bekijk de kathedraal van Sao Paulo, bezoek Museu de Arte de Sao Paulo en geniet van het uitgebreide culturele aanbod in theaters, culturele centra, restaurants en de talloze evenementen. Om de te ontsnappen aan de drukte is een bezoek aan een van de vele parken als Parque do Ibirapuera een absolute must. Sao Paulo kan wat grijs en groots overkomen, maar duik in het leven van de stad en verken haar schoonheid. Het centrum van Sao Paulo is vaak druk waardoor de huurauto parkeren een uitdaging kan zijn, parkeren kost rond de €0,45 per uur.

Alto Ribeira State Touristic Park

Een vakantie in Brazilië is niet compleet zonder een bezoekje aan de prachtige natuur. In de omgeving van Sao Paulo zijn verschillende prachtige natuurparken en natuurgebieden te vinden, een bijzonder mooi park is Alto Ribeira State Touristic Park waar majesteuze watervallen, bijzondere grotten en uitgestrekte natuur een adembenemend plaatje vormen. Toegang tot het park kan bij Equipe Uso Público PETAR worden geregeld. Vanuit Sao Paulo is het ruim 300 kilometer en ongeveer 4 uur rijden naar het Equipe Uso Público PETAR. Neem vanuit Sao Paulo de Corredor Norte Sul en voeg in op de SP-0015 richting Anhangueara. Neem vervolgens de SP-208 richting Branco. Sa rechtsaf de SP-075 op naar Sorocaba en neem vervolgens afslag 7B richting SP-270. Volg de borden Sorocaba en voeg in op de BR-272, vervolg de weg naar de BR-373. Volg de weg met een flauwe bocht naar links naar Apiaí, sla linksaf naar R. Dr. August do Amarla en sla linksaf naar R. Gastao dos Santos Lisboa. Sla rechtsaf naar Avenida Isidoro Alfeu Santiago, het kantoor is aan de linkerkant te vinden. Naar het park is het slechts 15 minuten rijden vanaf het kantoor.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.