Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Hurghada airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Hurghada

Auto huren Hurghada

Hurghada is de perfecte bestemming voor zon-, snorkel- en duikliefhebbers, want deze Egyptische badplaats aan de Rode Zee wordt gekenmerkt door tropische stranden, een azuurblauwe zee en kleurrijke koraalriffen. Als u een auto wilt huren in Hurghada dan kunt u dat eenvoudig doen via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Hurghada

De luchthaven van Hurghada, meestal Hurghada International Airport genoemd, ligt slechts 5 kilometer ten zuidwesten van El Dahar, de binnenstad van Hurghada. Op het vliegveld van Hurghada zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Thrifty, Sixt, Europcar en CarTrawler. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Hurghada zijn vertegenwoordigd in de luchthaventerminal, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers en eventuele duikuitrusting van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Hurghada

De kans is groot dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren bij uw autoverhuurbedrijf op Hurghada International Airport, maar dit hoeft geen enkel probleem te zijn. Rondom de luchthaven bevinden zich namelijk diverse tankstations, en ook in Hurghada zelf en op de route naar het vliegveld kunt u op talloze locaties de tank van uw huurauto volgooien.

Met de huurauto naar Hurghada rijden

Indien u na aankomst op Hurghada International Airport direct naar uw hotel in het centrum van Hurghada gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en de El-Nasr (weg) op te rijden. Blijf deze weg volgen, u komt dan vanzelf in de binnenstad terecht. De autorit van het vliegveld van Hurghada naar het centrum van de stad duurt als u niet in files of opstoppingen terecht komt minder dan 20 minuten.

Hurghada

Hurghada is een moderne Egyptische badplaats waar zon, strand en zee centraal staan. Voor de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Egypte, zoals de beroemde piramides en tempels, dient u de bus of een binnenlandse vlucht naar Cairo of Luxor te nemen, maar desalniettemin is er in en rondom Hurghada ook het een en ander te doen. Zo kunt u een snorkel- of duiktrip boeken, een woestijnsafari gaan maken of met een onderzeeboot de prachtige koraalriffen gaan bewonderen. Wilt u weten wat u allemaal kunt gaan doen en zien in Hurghada, lees dan welke bezienswaardigheden in Hurghada u allemaal niet mag missen. Ook kan Skyscanner u helpen om hotels in Hurghada te reserveren.

Tijdens die piekperiodes van het hoogseizoen kan het in het centrum van Hurghada erg druk zijn op de weg. Daarnaast laat de bewegwijzering soms wat te wensen over en ook het onbewaakt parkeren van uw huurauto is niet altijd zonder risico’s. Het wordt daarom aangeraden een goede kaart van de omgeving mee te nemen of een navigator te huren bij uw autoverhuurbedrijf. Daarnaast dient u uw huurauto bij voorkeur altijd op een bewaakt parkeerterrein neer te zetten, bijvoorbeeld bij een winkelcentrum of hotel. Indien u op zoek bent naar accommodatie in Hurghada, zorg er dan voor dat u een hotel kiest dat over eigen bewaakte parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.