Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Charkov airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Charkov

Auto huren Charkov

Als u een auto wilt huren in Charkov, bijvoorbeeld omdat u een stedentrip of zakenreis gaat maken, dan kunt u het beste vooraf uw huurauto reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Charkov

Wie naar Charkov gaat vliegen landt op vliegveld Kharkiv International Airport, dat iets meer dan 13 kilometer ten zuidoosten van Charkov ligt. Op de luchthaven van Charkov bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Charkov hebben een balie in de aankomsthal, waar u direct heen kunt lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al op u staat te wachten op de parkeerplaats naast de terminal.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Charkov

Bij veel autoverhuurbedrijven op Kharkiv International Airport dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren, het is dus raadzaam om te weten waar de nabijgelegen tankstations zich bevinden. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op de M18, op de kruising met de T2105. Daarnaast kunt u op meerdere plaatsen tanken op de M3, want deze weg is bezaaid met tankstations.

Met de huurauto naar Charkov rijden

Indien u met uw huurauto direct vanaf het vliegveld van Charkov naar de stad gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de borden naar Kharkiv (Харків) te volgen. U rijdt daarbij eerst op de M3 en vervolgens op de M18. Zodra u vlak bij de Charkow rivier bent slaat u bij de rotonde linksaf en rijdt parallel aan de rivier, om vervolgens rechts de brug over te rijden. Zodra u de rivier bent overgestoken bent u in het centrum van Charkov. Zonder files duurt de autorit van de luchthaven van Charkov naar het centrum van de stad een half uurtje.

Charkov

Charkov is na Kiev de grootste stad van de Oekraïne en ligt in het noordoosten van het land, tegen de Russische grens. In het centrum van Charkov zijn talloze historische bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder de zeventiende eeuwse Kathedraal van de Maria Convent, het Charkov paleis en de achttiende eeuwse Oespenskikerk. Wilt u meer te weten komen over deze prachtige stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Charkov u allemaal niet mag missen en welke hotels in Charkov daar in de buurt liggen.

Met name tijdens de spits kan het verkeer in de binnenstad van Charkov enigszins hectisch zijn, het vergt daarom soms wat behendigheid en geduld om met uw huurauto door het centrum van de stad te manoeuvreren. Ook het vinden van een parkeerplaats op de openbare weg kan soms enige moeite kosten, vooral in de buurt van toeristische attracties. In Charkov zijn diverse parkeergarages en -terreinen te vinden, dus als u onbezorgd wil parkeren kunt u uw huurauto daar het beste neerzetten. Bent u van plan om ook in Charkov te gaan overnachten, boek dan een hotel dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dan is uw parkeerprobleem meteen opgelost.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.