Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Washington Dulles airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Washington Dulles

Auto huren Washington Dulles

Gaat u op vakantie naar Amerika en wilt u deze prachtige vakantiebestemming per huurauto gaan ontdekken? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Washington Dulles International Airport.

Autoverhuurbedrijven op Washington Dulles International Airport

De luchthaven van Washington D.C., formeel Washington Dulles International Airport genoemd, ligt 42 kilometer ten westen van het centrum van Washington D.C. en wordt vooral gebruikt door mensen die de stad Washington (niet te verwarren met de staat Washington, die aan de westkust ligt) of Baltimore en omgeving als eindbestemming hebben. Op het vliegveld van Washington zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Budget, Dollar, Hertz, National en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, welke eenvoudig te voet te bereiken is.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Washington D.C.

Waarschijnlijk heeft u met uw autoverhuurbedrijf afgesproken dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Amerika weer met een volle tank gaat inleveren. Dit is geen enkel probleem, want rondom Washington Dulles International Airport zijn talloze tankstations te vinden waar u de tank van uw huurauto nog snel even vol kan gooien. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Washington D.C. bevindt is te vinden op het luchthaventerrein. Als u hier wilt gaan tanken dient u, zodra u het luchthaventerrein oprijdt de eerste afslag richting Rental Car / Economy Parking / Landmark Aviation te nemen. Zodra u aankomt bij de kruising ziet u aan de overkant van de weg een Exxon tankstation liggen. Uiteraard kunt u ook elders tanken, bijvoorbeeld op Route 267 (Dulles Access Road) of Route 28.

Met de huurauto naar Washington D. C. rijden

Bent u van plan om na aankomst met uw huurauto naar het centrum van Washington D.C. te gaan rijden, dan dient u vanaf het luchthaventerrein Route 267 (Dulles Access Road) op te rijden en vervolgens de afslag naar de I-495 North richting Washington D.C. te nemen. Na enkele minuten kiest u afslag 43 (George Washington Memorial Pkwy) richting Washington, en na nog eens tien minuten afslag US-29 N/Key Bridge/N Lynn St richting Washington. Zodra u de Key Bridge bent overgereden, die over de Potomac rivier loopt, bent u in Downtown Washington D.C. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Washington Dulles International Airport naar het centrum van de stad ca. drie kwartier. Onderweg dient u op enkele wegen tol te betalen, u kunt hiervoor contant geld of uw creditcard gebruiken.

Washington D.C.

Net zoals de meeste andere Amerikaanse steden is Washington D.C zeer goed uitgerust voor het autoverkeer, met brede wegen en een royale keuze aan parkeermogelijkheden. Parkeren in het centrum van de stad is meestal echter niet goedkoop, dus als u van plan bent om in de stad te gaan overnachten kunt u het beste hotels in Washington uitkiezen die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken. Wilt u weten wat u allemaal in Washington kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Washington u zeker niet mag missen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.