Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Niagara Falls airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Niagara Falls

Auto huren Niagara Falls

Gaat u op vakantie naar Amerika en wilt u Niagara Falls en omgeving per huurauto gaan ontdekken? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Niagara Falls International Airport.

Autoverhuurbedrijven op Niagara Falls International Airport

De luchthaven van Niagara Falls, officieel Niagara Falls International Airport geheten, ligt iets meer dan 6 kilometer ten oosten van het stadscentrum van Niagara Falls en wordt vooral gebruikt door mensen die de beroemde watervallen van Niagara Falls komen bezoeken. Op het vliegveld van Niagara Falls zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Hertz en Enterprise. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus maar een klein stukje te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en de koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Niagara Falls International Airport

Waarschijnlijk heeft u met uw autoverhuurbedrijf afgesproken dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Niagara Falls weer met een volle tank gaat inleveren. Dit is geen enkel probleem, want rondom Niagara Falls International Airport zijn talloze tankstations te vinden. Het tankstation dat zich het dichtst bij Niagara Falls International Airport bevindt is te vinden op Route 62, bij de afslag naar het vliegveld. Uiteraard kunt u ook elders tanken, want Route 62 is bezaaid met tankstations en ook op de nabijgelegen I-190 zijn diverse tankstations te vinden waar u de tank van uw huurauto nog even snel vol kunt gooien voordat u hem aflevert op de luchthaven.

Met de huurauto naar Niagara Falls rijden

Bent u van plan om vanaf het vliegveld rechtstreeks met uw huurauto naar de watervallen van Niagara Falls te gaan rijden? Dan dient u als u het luchthaventerrein afrijdt Route 62 over te steken en Williams Road in te rijden. Vervolgens slaat u na enkele minuten bij de LaSalle Expressway rechtsaf en houdt u rechts aan zodat u de afslag richting Robert Moses Pkwy / New York State Park / American Falls kunt nemen. Blijf deze weg volgen, u bent dan op de Robert Moses Pkwy welke naar de voet van de watervallen van Niagara Falls leidt. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Niagara Falls International Airport naar de watervallen van Niagara Falls een klein kwartiertje. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Niagara Falls

De indrukwekkende watervallen van Niagara Falls trekken al decennia lang veel bezoeker uit binnen- en buitenland. De omgeving rondom de watervallen is daarom geheel toegespitst op toerisme, wat betekent dat u er veel hotels en restaurants kunt vinden. Rondom de watervallen kunt u uw huurauto niet op de openbare weg parkeren, volg daarom als u Niagara Falls binnenrijdt de borden die u naar de dichtstbijzijnde parkeerterreinen leiden. Geeft u liever geen geld uit aan parkeren, dan kunt u uw huurauto ook neerzetten op een gratis parkeerterrein (onder meer bij White Water Walk, Old Fort Erie, McFarland House, Dufferin Islands, Niagara Glen Nature Areas en Kingsbridge Park), maar vanaf deze gratis parkeerterreinen zijn de watervallen wel een eindje lopen. Bent u van plan om in of bij Niagara Falls te gaan overnachten dan kunt u het beste hotels in Niagara Falls uitkiezen die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken. Wilt u weten wat er naast de watervallen allemaal te doen is in Niagara Falls, lees dan welke bezienswaardigheden in Niagara Falls u zeker niet mag missen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.