Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Houston George Bush Intercntl. airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Houston George Bush Intercntl.

Auto huren Houston George Bush Intercontinental

Gaat u naar Houston vliegen? Dan heeft u de mogelijkheid om een auto te huren op Houston George Bush Intercontinental Airport. Skyscanner kan u helpen heel eenvoudig een huurauto op het vliegveld van Houston te reserveren, zodat u daarna alle vrijheid heeft om op eigen houtje Houston en omgeving te gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op Houston George Bush Intercontinental Airport

De luchthaven van Houston, officieel Houston George Bush Intercontinental Airport geheten, bevindt zich ca. 37 kilometer ten noorden van Downtown Houston, in de Amerikaanse staat Texas. Op Houston George Bush Intercontinental Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Budget, Hertz en National. Deze en andere autoverhuurbedrijven zijn allemaal vertegenwoordigd in alle terminals van de luchthaven, u hoeft dus na aankomst nooit ver met uw bagage te sjouwen. Nadat uw autoverhuurovereenkomst in orde is gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaar staat op het parkeerterrein naast het terminalgebouw.

Tankstations in de omgeving van Houston George Bush Intercontinental Airport

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto mogelijk aan het einde van uw verblijf in Texas weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom Houston George Bush Intercontinental Airport zijn diverse tankstations te vinden. De tankstations die het zich het dichtst bij het vliegveld van Houston bevinden liggen aan de I-69, vlak na de afslag naar de luchthaven. Wilt u liever al eerder tanken dan kan dat ook, want alle wegen rondom de luchthaven, waaronder de Hardy Toll Road, Route 8 en de I-45, zijn bezaaid met tankstations.

Met de huurauto naar Houston rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld direct naar Downtown Houston gaat rijden dient u via de John F Kennedy Blvd de Hardy Toll Road op te rijden. Neem vervolgens na enkele minuten rijden de afslag richting Downtown / Texas 8 Beltway / I-45 en vervolg uw weg op de Hardy Toll Road in zuidelijke richting. Blijf deze weg volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van Houston terecht. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de autorit van Houston George Bush Intercontinental Airport naar het centrum van de stad ruim een half uur. Op de Hardy Toll Road dient u tol te betalen, u kunt dit doen met contant geld of een creditcard. Betaalt u liever geen tol dan kunt u ook via de I-69 naar Houston rijden, maar deze weg is een stuk drukker dus u bent dan ook langer onderweg.

Houston

Houston ligt in de Amerikaanse staat Texas en is vooral bekend vanwege het NASA Space Center, dat een ware topattractie voor het hele gezin is. Uiteraard telt Houston ook nog heel wat andere bezienswaardigheden en daarnaast zijn in Houston diverse shopping malls te vinden waar u eindeloos kunt winkelen. Wilt u weten wat er allemaal in en rondom Houston te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Houston u echt gezien moet hebben. Ook kan Skyscanner u laten zien in welke hotels in Houston u allemaal kunt overnachten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.