Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Iloilo Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Iloilo Internationaal

Auto huren Iloilo Internationaal

Gaat u vliegen naar Iloilo en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben? Reserveer dan via Skyscanner een huurauto op Iloilo Internationaal, zodat u dit prachtige gebied in de Filipijnen op eigen houtje kunt gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op Iloilo Internationaal

De luchthaven van Iloilo, officieel Iloilo International Airport geheten maar ook vaak Iloilo Airport, Cabatuan Airport, Santa Barbara Airport of simpelweg Iloilo Internationaal genoemd, ligt iets meer dan 18 kilometer ten noorden van Iloilo City, op de Western Visayas in de Filipijnen. Op Iloilo Internationaal zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Europcar en CarTrawler. Alle autoverhuurbedrijven op Iloilo Internationaal zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, u kunt er dus direct heenlopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. De huurauto van uw keuze staat vaak al buiten op de parkeerplaats op u te wachten, dus nadat uw autopapieren in orde zijn gemaakt kunt u meteen doorlopen naar uw huurauto.

Tankstations in de omgeving van Iloilo Internationaal

De meeste autoverhuurbedrijven op Iloilo Internationaal verwachten van u dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank inlevert. Dit is echter geen enkel probleem, want in de buurt van het vliegveld van Iloilo zijn diverse tankstations te vinden. Het dichtstbijzijnde tankstation vindt u op Diversion Road, vlak nadat u Ungka gepasseerd heeft. Daarnaast zijn er in de omgeving van Iloilo City diverse tankstations te vinden, onder meer op de Dalan Lopez Jaena vlak voor de Central Philippine University en op de Megaworld Boulevard tussen Diversion Road en Taft Street.

Met de huurauto naar Iloilo City rijden

Indien u vanaf de luchthaven van Iloilo direct met uw huurauto naar Iloilo City gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtdoor te rijden, u komt dan op de Iloilo Airport Access Road. Aan het einde van deze weg slaat u rechtsaf, de Iloilo R-3 Road in. Blijf deze weg volgen, ook als deze overgaat in Diversion Road, u komt dan vanzelf in het centrum van Iloilo City terecht. Indien u onderweg geen files of verkeersopstoppingen tegenkomt (wat niet vaak het geval is) bent u binnen een klein half uurtje in Iloilo City. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen

Iloilo City

Iloilo City is de hoofdstad van de provincie Iloilo, in de regio Western Visayas van de Filipijnen. Wilt u weten wat u allemaal in Iloilo en omgeving kunt gaan zien doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Iloilo u zeker niet mag missen en welke hotels in Iloilo u via Skyscanner zou kunnen boeken.
Iloilo kent dankzij haar rijke koloniale verleden een constante stroom toeristen, die naar deze stad en omgeving komen om prachtige historische gebouwen te bewonderen, zoals de Miag-ao kerk, de Molo kerk en de Cabatuan kerk.
Ondanks al deze toeristische bezienswaardigheden zult u rondom Iloilo City niet vaak in de file terecht komen en ook parkeren in de stad is meestal geen probleem. Indien u in Iloilo City gaat overnachten is het aan te raden een hotel te boeken dat over bewaakte parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.