Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Isles of Scilly St. Mary's airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Isles of Scilly St. Mary's

Auto huren Isles of Scilly St. Mary’s

Gaat u vliegen naar de Britse Scilly-eilanden en wilt u daar een huurauto tot uw beschikking hebben? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Isles of Scilly St. Mary’s Airport.

Autoverhuurbedrijven op Isles of Scilly St. Mary’s

De luchthaven van Isles of Scilly, officieel St. Mary’s Airport geheten maar ook vaak Isles of Scilly Airport genoemd, ligt nog geen 2 kilometer ten zuidwesten van het plaatsje Hugh Town op het eiland St Mary's, dat tot de Scilly-eilanden behoort. Op Isles of Scilly Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden die allemaal vertegenwoordigd zijn op de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Isles of Scilly St. Mary’s

Bij de meeste autoverhuurbedrijven die op St. Mary’s Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want in de buurt van Isles of Scilly Airport vindt u een tankstation op Buzza Road. Vanaf dit tankstation is het nog maar een klein eindje rijden naar de luchthaven.

Met de huurauto op St. Mary’s rijden

Het eiland St Mary’s is zeer klein, u bent dus altijd snel met uw huurauto op uw bestemming als u het eiland rondrijdt. St Mary’s kent geen snelwegen, maar de A3110 wordt beschouwd als de belangrijkste verkeersader op het eiland. Indien u met uw huurauto vanaf Isles of Scilly St. Mary’s Airport naar Hugh Town gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en de Old Town Road in te rijden. Na ongeveer 1 kilometer gaat deze weg over in Church Road, welke u naar het centrum van Hugh Town brengt. De autorit van het Isles of Scilly Airport naar het centrum van Hugh Town duurt nog geen 3 minuten, mits u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt maar dat is zeer onwaarschijnlijk.

De Scilly-eilanden en St. Mary’s eiland

De Scilly-eilanden (Isles of Scilly) is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan ten zuidwesten van Engeland, en behoort tot het Verenigd Koninkrijk. In totaal wonen er maar ongeveer 2200 mensen op de eilanden, die vooral leven van het toerisme. Het grootste eiland van de Isles of Scilly is St Mary’s. De meeste toeristen die de Scilly-eilanden bezoeken komen voor de natuur, die daar in overvloed te vinden is. U kunt er bijvoorbeeld zeehonden en sternen spotten of een heerlijke wandeling maken op een van de vele stranden. In Hugh Town zijn ook veel prachtige historische gebouwen te bewonderen, waaronder het fort The Garrison. Wilt u weten wat u allemaal op St. Mary’s en de andere Scilly-eilanden kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden op de Scilly-eilanden u zeker niet mag missen.
Op de Scilly-eilanden zult u niet snel in de file terecht komen en ook parkeren is meestal geen probleem, maar mocht u op zoek zijn naar hotels op de Scilly-eilanden dan kunt u het beste een hotel uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dan staat uw huurauto lekker voor de deur.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.