Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op New York John F Kennedy airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur New York John F Kennedy

Auto huren New York John F Kennedy

Wie voor een vakantie of zakenreis naar New York gaat vliegen heeft de mogelijkheid om een auto te huren op New York John F Kennedy Airport. Dankzij het uitstekende wegennet zijn alle bestemmingen in New York en omgeving snel en eenvoudig te bereiken, met een huurauto bent u dus helemaal vrij waar u gaat en staat.

Autoverhuurbedrijven op New York John F Kennedy Airport

New York John F Kennedy Airport is het grootste vliegveld van New York en wordt vooral gebruikt voor internationale vluchten. John F Kennedy International Airport, zoals de luchthaven officieel heet, bevindt zich 20 kilometer ten zuidoosten van Manhattan, in de wijk Queens. Op New York John F Kennedy Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Budget, Dollar, Hertz, National en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in alle terminals van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra uw verhuurpapieren in orde zijn gemaakt wordt u met een gratis shuttle naar uw huurauto gebracht, die meestal al op het parkeerterrein van het autoverhuurbedrijf voor u klaar staat.

Tankstations in de omgeving van New York John F Kennedy Airport

De kans is groot dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Amerika weer met een volle tank dient in te leveren, het is daarom aan te raden om voordat u uw huurauto terugbrengt uit te zoeken waar u het beste kunt tanken. De dichtstbijzijnde tankstations bevinden zich op de Belt Parkway, de snelweg die parallel aan het vliegveld loopt en van waar u de afslag naar de luchthaven kunt nemen. Daarnaast kunt u uiteraard ook op allerlei andere toegangswegen naar het vliegveld tanken, waaronder op de I-678 en de Laurelton Parkway, want alle snelwegen rondom de luchthaven zijn bezaaid met tankstations.

Met de huurauto naar New York rijden

Als u van plan bent om vanaf New York John F Kennedy International Airport rechtstreeks met uw huurauto naar Manhattan te gaan rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de borden naar de I-678 te volgen en deze in noordelijke richting (I-678 N) op te rijden. Neem na ongeveer 10 minuten afslag 12B richting de I-495 W/Long Is Expwy en rijd door de Queens Midtown Tunnel. Zodra u de tunnel uitrijdt bent u in Manhattan en kunt u uw reis vervolgen naar uw eindbestemming. Zonder files en opstoppingen (die overigens wel vaak voorkomen) duurt de gehele autorit van New York John F Kennedy Airport naar Manhattan iets meer dan een half uur. Houd er rekening mee dat u onderweg tol dient te betalen, u kunt hiervoor uw creditcard gebruiken maar contant geld wordt ook geaccepteerd.

New York

New York City, zoals deze wereldstad officieel heet, is een ‘must’ voor elke toerist die wat van de wereld gezien wilt hebben. Omdat de stad zo groot is kunt u het beste een week uittrekken om alle bezienswaardigheden, zoals het Vrijheidsbeeld, de Empire State Building en het nieuwe World Trade Center, te zien. Wilt u weten wat u allemaal in New York kunt gaan zien en doen, lees dan hier welke bezienswaardigheden in New York u zeker niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner bekijken in welke hotels in New York u allemaal kunt overnachten.
Overal in Manhattan geldt betaald parkeren, maar het aantal beschikbare parkeerplaatsen op de openbare weg is zeer beperkt. U kunt uw huurauto daarom beter neerzetten op danwel in een van de vele parkeerterreinen en -garages die zich in en de stad bevinden, al moet gezegd worden dat parkeren in Manhattan zeer prijzig is. Indien u in New York wilt gaan overnachten kunt u daarom het beste een hotel uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dat scheelt enorm in de parkeerkosten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.