Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Kiev Borispol airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Kiev Borispol

Auto huren Kiev - Borispol

Indien u naar Oekraïne op vakantie gaat heeft u de meeste bewegingsvrijheid als u een huurauto tot uw beschikking heeft. Via Skyscanner kunt u heel eenvoudig een auto huren op Kiev - Borispol Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Kiev - Borispol

Boryspil International Airport, zoals de luchthaven van Kiev - Borispol officieel heet, is het grootste vliegveld van de Oekraïne en ligt iets meer dan 29 kilometer ten oosten van de hoofdstad Kiev. Op vliegveld Kiev - Borispol zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, BLS, Budget, Europcar, Keddy, Sixt en United. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u na aankomst meteen heen kunt lopen. Zodra uw autoverhuurpapieren in orde zijn gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al op het parkeerterrein naast de terminal op u staat te wachten.

Tankstations in de omgeving van vliegveld Kiev - Borispol

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Boryspil International Airport dient u uw huurauto na de huurperiode weer met een volle tank in te leveren. Het is daarom zinvol om voordat u uw huurauto terugbrengt uit te zoeken waar u de tank van uw huurauto het beste vol kunt gooien. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Kiev - Borispol bevindt ligt langs de E40, vlak voor de afslag naar het vliegveld. Indien u dat wenst kunt u uiteraard ook in Kiev tanken, want vanaf de binnenstad is het nog maar een klein stukje rijden naar de luchthaven.

Met de huurauto naar Kiev rijden

Indien u met uw huurauto vanaf Kiev - Borispol Airport rechtstreeks naar Kiev gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de E40 richting Kiev op te rijden. Vervolgens slaat u na ongeveer een half uurtje rijden bij de kruising met de H-01 (Naberezhne Highway) rechtsaf en rijdt u de stad binnen. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Kiev - Borispol International Airport naar het centrum van Kiev iets meer dan een half uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Kiev

Kiev is de hoofdstad van Oekraïne en behoort tot de oudste steden van Europa. De stad barst daardoor van de historische bezienswaardigheden, waaronder de de Gouden Poort, de Sint Sofia kathedraal, het Onafhankelijkheidsplein en het holenklooster Petsjerska. Wilt u weten wat u allemaal in Kiev kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Kiev u zeker niet mag missen.
In het centrum van Kiev kan het soms erg druk zijn op de weg, waarbij het u zal opvallen dat de meeste automobilisten het niet zo nauw nemen met de verkeersregels. Alhoewel de lokale bewoners er een gewoonte van maken om hun auto gewoon op het trottoir te parkeren kunt u dat voorbeeld beter niet volgen, want dan riskeert u een parkeerboete. Zoek liever een parkeerterrein op, waar een parkeerwachter dienst doet die het tijdstip van aankomst noteert. U betaalt deze parkeerwachter zodra u weer vertrekt. Vergeet niet dat veel hotels in Kiev over eigen parkeerfaciliteiten beschikken, dus als u de stad gaat verkennen kunt u uw huurauto het beste bij uw hotel laten staan.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.