Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Las Vegas Mccarran airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Las Vegas Mccarran

Auto huren Las Vegas McCarran

Gaat u vliegen naar Las Vegas en wilt u deze bijna surrealistische vakantiebestemming per huurauto gaan verkennen? Ga dan snel naar de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Las Vegas McCarran Airport.

Autoverhuurbedrijven op Las Vegas McCarran Airport

Het vliegveld van Las Vegas, ook wel Las Vegas McCarran Airport of McCarran International Airport genoemd, ligt 8 kilometer ten zuiden van Downtown Las Vegas. Op Las Vegas McCarran Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Dollar, Hertz en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus maar een klein stukje te lopen nadat u door de douane bent gegaan en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Las Vegas McCarran Airport

Bij veel autoverhuurbedrijven op Las Vegas McCarran Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren. Het is daarom aan te raden vooraf te weten waar u uw huurauto het beste kunt voltanken voordat u hem aflevert op de luchthaven. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Las Vegas bevindt is het Rebel Oil tankstation op Route 593, om de hoek van het MGM Grand Hotel. Daarnaast vindt u op de I-15, welke parallel langs het vliegveld loopt, diverse tankstations waar u de tank van uw huurauto vol kunt gooien.

Met de huurauto naar Las Vegas rijden

Als u na aankomst meteen met uw huurauto naar het centrum van Las Vegas gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein Route 171 op te rijden in de richting van Route 593. Eenmaal bij Route 593 aangekomen slaat u linksaf. De eerste brede weg die u vervolgens tegenkomt is Las Vegas Boulevard, ook wel “The Strip” genoemd. Hier slaat u rechts of linksaf, afhankelijk van waar uw hotel in Las Vegas zich bevindt. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van McCarran International Airport naar het centrum van de stad slechts enkele minuten.

Las Vegas

Las Vegas is misschien wel het grootste gokparadijs op aarde, want waar u ook komt, overal in de stad kunt u wel ergens een gokje wagen. De grootste topattractie van Las Vegas is de beroemde Strip, waar zich allerlei beroemde hotels en casino’s bevinden, zoals de Bellagio, MGM Grand, The Venetian en New York - New York. Daarnaast is het 350 meter hoge Stratosphere Observation Deck zeker een bezoekje waard. Wilt u weten wat u allemaal in Las Vegas kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Las Vegas u zeker niet mag missen en welke hotels in Las Vegas u daar zou kunnen boeken.
Vooral op de Strip is het vaak erg druk, wat betekent dat u in verkeersopstoppingen terecht kunt komen. Indien u op zoek bent naar een parkeerplaatsje kunt u het beste een zijstraat inrijden, want hoe verder u van de Strip bent, hoe makkelijker het is om te parkeren. Vergeet niet om een hotel te boeken dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dan kunt u uw huurauto bij het hotel laten staan als u de stad induikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.