Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Londen City airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Londen City

Auto huren Londen City

Gaat u op vakantie naar Londen of omgeving, of gaat u een rondreis maken door Engeland? Reserveer dan een huurauto via Skyscanner, want dan heeft u alle tijd voor uzelf en kunt u op eigen houtje pittoreske Engelse dorpjes en prachtige natuurparken bezoeken.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld Londen City

De luchthaven Londen City, officieel London City Airport geheten, ligt 11 kilometer ten oosten van het financiële centrum van Londen, in de wijk Royal Docks. London City Airport wordt vooral gebruikt door zakenreizigers, maar ook steeds meer toeristen vinden hun weg naar deze kleine luchthaven, niet in de laatste plaats omdat de douanecontrole en bagageafhandeling daar altijd zeer snel verloopt. Op Londen City Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz, Keddy en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u door de douane bent gegaan en uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van Londen City Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Londen City Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want rondom het vliegveld zijn diverse tankstations te vinden. Zo vindt u op Sivertown Way, de weg die parallel loopt aan het vliegveld, een BP tankstation en in de nabijgelegen wijk Beckton een Asda tankstation. Daarnaast zijn er op de A13 her en der verspreid tankstations te vinden, onder meer ter hoogte van Canning Town en ter hoogte van het Beckton Triangle Retail Park.

Met de huurauto naar Londen rijden

Indien u nadat u bent aangekomen op Londen City Airport rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Londen wilt gaan rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan en Hartmann Road in te rijden. Vervolgens slaat u bij Connaught Road rechtsaf en vervolgens bij de rotonde linksaf. U rijdt nu op North Woolwich Road, die na enkele minuten overgaat in Silvertown Way en dan Lower Lea Crossing. Blijf deze weg langs de Thames volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van Londen terecht. Zonder files en opstoppingen (die overigens wel vaak voorkomen) duurt de autorit van Londen City Airport naar de binnenstad van Londen een dikke drie kwartier.

Londen

De Britse hoofdstad Londen barst van de interessante bezienswaardigheden, en daarnaast kunt u er uitgebreid winkelen en uitgaan. Wilt u weten wat u allemaal in Londen kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Londen u zeker op uw verlanglijstje moet zetten.
In Londen is het altijd druk op de weg, ook buiten de spits. Daarnaast is parkeren in het centrum van Londen niet altijd gemakkelijk, met name in het financiële zakencentrum en in de omgeving van toeristische trekpleisters. Wilt u het liefste stressvrij parkeren dan kunt u uw huurauto het beste neerzetten in een parkeergarage.
Houdt u er tevens rekening mee dat tijdens werkdagen tussen 7:00u en 18:00u in het centrum van Londen Congestion Charge dient te worden betaald, ook door toeristen. De Congestion Charge dient vooraf of uiterlijk op de dag dat u een Congestion Charge Zone inrijdt betaald te worden, dit kunt u onder meer doen bij uw autoverhuurbedrijf en alle Britse postkantoren. Wilt u ook in Londen overnachten dan is het raadzaam hotels in Londen te kiezen die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken, dat scheelt u flink in de parkeerkosten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.