Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op New York LaGuardia airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur New York LaGuardia

Auto huren New York La Guardia

Indien u gaat vliegen naar New York La Guardia om vervolgens een rondreis langs de oostkust van Amerika te gaan maken kunt u het beste een auto huren op New York La Guardia Airport. Een huurauto reserveren gaat snel en eenvoudig via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op New York La Guardia

De luchthaven New York La Guardia, officieel LaGaurdia Airport geheten, ligt in het noorden van de wijk Queens, op ongeveer 12 kilometer afstand van Manhattan. Vliegveld New York La Guardia wordt vooral gebruikt voor binnenlandse vluchten, terwijl het ook in Queens gelegen veel grotere John F Kennedy International Airport vooral gebruikt wordt voor internationale vluchten. Op LaGaurdia Airport bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Budget, Dollar, Hertz en National. Alle autoverhuurbedrijven op vliegveld New York La Guardia zijn vertegenwoordigd in alle terminals, u kunt er dus direct heenlopen nadat u uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van New York La Guardia

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op LaGaurdia Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want op diverse wegen rondom het vliegveld zijn tankstations te vinden. De dichtstbijzijnde tankstations bevinden zich op de Grand Central Parkway, die parallel langs het vliegveld loopt. Daarnaast kunt u ook tanken op de I-278, tussen afslag 44 en 45.

Met de huurauto naar Manhattan rijden

Als u met uw huurauto rechtstreeks van New York La Guardia naar Manhattan gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de Grand Central Parkway op te rijden. Volg vervolgens de borden naar I-278 E en neem dan afslag 46 richting Manhattan / Randalls Island. Rijd dan over de Robert F. Kennedy Bridge en neem direct daarna de afslag FDR Drive. Neem vervolgens afslag 14, u komt dan op East 96th Street terecht. Mogelijk ligt uw hotel wat zuidelijker op Manhattan, rijd in dat geval via 2nd Avenue naar uw eindbestemming. Indien u onderweg niet in files of verkeersopstoppingen terecht komt duurt de autorit van de luchthaven naar Manhattan een klein half uurtje. Onderweg dient u op enkele wegen tol te betalen, u kunt hiervoor uw creditcard gebruiken maar met contant geld betalen is ook mogelijk.

New York

“The Big Apple”, zoals deze wereldstad ook wel wordt genoemd, is een wereldstad van formaat, wat betekent dat u er niet binnen een paar dagen uitgekeken bent. Tot de topattracties van de stad behoren het Vrijheidsbeeld, de Empire State Building en het nieuwe World Trade Center, maar de “City that Never Sleeps” heeft nog veel meer te bieden. Wilt u weten wat u allemaal in New York kunt gaan zien en doen, lees dan hier welke bezienswaardigheden in New York u zeker op uw verlanglijstje moet zetten.
Overal in Manhattan geldt betaald parkeren, maar een parkeerplaatsje op de openbare weg vinden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. U kunt daarom het beste een parkeerterrein of parkeergarage opzoeken, al moet gezegd worden dat u daar wel diep voor in uw buidel moet tasten. Indien u in de stad wilt gaan overnachten kunt u daarom het beste hotels in New York uitkiezen die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken, dat scheelt enorm in de parkeerkosten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.