Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Luik airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Luik

Auto huren Luik

Als u een auto wilt huren op het vliegveld van Luik, bijvoorbeeld omdat u op vakantie of zakenreis gaat, kunt u het beste uw huurauto reserveren via Skyscanner. Hier kunt u lezen waar u uw auto kunt huren en wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar en door Luik gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Luik

De luchthaven van Luik, ook wel Liège Airport of Liège-Bierset Airport genoemd, ligt ongeveer 14 kilometer ten oosten van Luik en wordt vooral gebruikt door charter- en budgetmaatschappijen. Op het vliegveld van Luik bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Europcar, Hertz en Keddy. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Luik zijn vertegenwoordigd op de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die op een parkeerplaats naast de terminal voor u klaarstaat.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Luik

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Luik Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen probleem, want bij de luchthaven vindt u aan de E42 bij afslag 3 (Hannut) een Total tankstation. Daarnaast is er ook een Texaco tankstation op de A604, vlak voor de kruising met de E42.

Met de huurauto naar Luik rijden

Als u van plan bent om vanaf de luchthaven van Luik direct naar het centrum van de stad te gaan rijden kunt u het beste zodra u het luchthaventerrein afrijdt de E42 richting Aachen / Anvers / Bruxelles / Maastricht / Liège nemen en dan bij Loncin rechts aanhouden en de borden naar E25 / Liège volgen. Na enkele minuten neemt u afslag 35 richting Avroy / Laveu. Vervolgens rijdt u om het Parc d’Avroy heen en steekt via de brug de rivier de Maas over, u komt dan vanzelf in het centrum van Luik terecht. Indien u onderweg geen files en verkeersopstoppingen tegenkomt duurt de autorit naar Luik in totaal een klein kwartiertje. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Luik

Luik ligt in het noordoosten van België, 40 kilometer ten zuiden van Maastricht. Wilt u weten wat er allemaal in Luik te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Luik u zeker gezien moet hebben en welke hotels in Luik u allemaal via Skyscanner kunt boeken.

In het centrum van Luik dient u van maandag tot en met zaterdag van 9.00u tot 12.30u en van 13.30u tot 18.00u te betalen om te parkeren, waarbij u in de rode zone maximaal 90 minuten kunt parkeren en in de groene zone maximaal 4 uur. Wilt u langer parkeren, dan kunt u uw huurauto het beste neerzetten in een van de 9 parkeergarages die de stad rijk is, waaronder P1 (Parking St-Paul, Place Saint-Paul 3), P4 (Parking Cathédrale, Rue Charles Magnette 32/Z), P6 (Paking Charles Magnette,1 rue Soeurs de Hasque) en P9 (Parking de l'Anneau d'Or, 96 rue sur La Fontaine).

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.