Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Milaan Linate airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Milaan Linate

Auto huren Milaan Linate

Gaat u op vakantie of stedenreis naar Milaan en wilt u een auto huren op Milaan Linate Airport? Lees dan hier wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar en door Milaan gaat rijden en hoe u heel snel en eenvoudig uw huurauto kunt reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op Milaan Linate Airport

Vliegveld Milaan Linate, officieel Milano Linate Airport geheten, is na Milaan Malpensa Airport de grootste luchthaven van Milaan en bevindt zich een kleine 8 kilometer ten zuidoosten van de stad. Het grote voordeel van Milaan Linate Airport is dat het zeer dicht bij de stad ligt, iets wat niet gezegd kan worden van Milaan Malpensa Airport (40 kilometer ten noordwesten van Milaan) en Milaan Bergamo Airport (60 kilometer ten oosten van Milaan). Op de luchthaven van Milaan Linate bevinden zich talloze autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Goldcar, Hertz, Locauto, Maggiore, Sicily by Car, Sixt en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op Milaan Linate Airport hebben een balie in de aankomsthal, u kunt hier dus direct heenlopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van Milaan Linate Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op het vliegveld Milaan Linate geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw reis weer met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig is dat geen enkel probleem, want rondom de de luchthaven zijn diverse tankstations te vinden. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op de SP14, die aan noordelijke zijde langs de luchthaven loopt. Daarnaast zijn er diverse tankstations te vinden op de ring rondom Milaan (SS11).

Met de huurauto naar Milaan rijden

De kortste weg van Milaan Linate Airport naar het centrum van de stad is via de SP14. Dit is echter niet de snelste weg, want zodra u de ring bent gepasseerd komt u gegarandeerd in allerlei opstoppingen terecht, ook buiten de spits. Wilt u de files rondom Milaan vermijden dan kunt u het beste een omweg maken en vanaf de SP14 de afslag richting A51 /Aeroporto Malpensa / Tangenziale Est / Bologna / Tangenziale Ovest / Genova / Torino / Verese /Como nemen. Vervolgens neemt u afslag 1-2 naar Via Emilia / Via Rogoredo / San Donato / Milano Centro en blijft dan de borden richting Milano Centro volgen. Zonder files duurt de autorit van Milaan Linate Airport naar het centrum van Milaan dertig minuten tot een uur, afhankelijk van welke route u kiest. Vergeet niet dat u op de A51 tol dient te betalen, u kunt hiervoor uw creditcard of contant geld gebruiken.

Milaan

Houdt u van de laatste mode, mensen kijken en cultuur dan is Milaan uw ideale bestemming voor een stedentrip. Wilt u weten wat u allemaal in deze bruisende stad kunt gaan doen en bezichtigen, lees dan welke bezienswaardigheden in Milaan u allemaal gezien moet hebben en welke hotels in Milaan u zou kunnen reserveren.

In en rondom Milaan is het altijd druk op de weg, neem daarom voldoende tijd om door het centrum te rijden. Uw huurauto kunt u het beste parkeren in een van de grote parkeergarages van de stad, zoals de parkeergarage op de Via Nerino, de parkeergarage op de Via Zecca Vecchia of de parkeergarage bij de Piazza Borromeo. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u als u geen elektrische of hybride auto heeft wegenbelasting (Congestion Charge, ook wel “Area C” genoemd) dient te betalen in Milaan. U kunt hiervoor een belastingvignet kopen bij onder meer kiosken en parkeerautomaten. Wilt u deze belasting vermijden dan kunt u het beste een “groene” auto huren op Milaan Linate Airport.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.