Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Linz airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Linz

Auto huren Linz

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Oostenrijk en wilt u daar een huurauto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld om naar verschillende wandel- of skigebieden te rijden? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Linz Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Linz

Het vliegveld van Linz, ook wel Blue Danube Airport Linz, Hörsching Airport of Linz Airport genoemd, ligt ca. 13 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Linz en wordt vooral gebruikt door charter- en budgetmaatschappijen. Vanaf het vliegveld van Linz zijn allerlei bestemmingen in Oostenrijk, zoals Wenen, Salzburg en Graz snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken. Op de luchthaven van Linz zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal, u hoeft dus nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers en eventuele skiuitrusting van de band heeft gehaald niet ver meer te lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Linz

Waarschijnlijk dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren op de luchthaven. Dit is echter geen enkel probleem, want rond het vliegveld van Linz bevinden zich diverse tankstations. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op de L533, hier ziet u bij de afslag naar het luchthaventerrein een Shell tankstation liggen. Daarnaast kunt u ook tanken bij het Turmöl tankstation dat zich op de kruising van de L533 en de B139 bevindt.

Met de huurauto naar Linz rijden

Bent u van plan om na aankomst direct vanaf de luchthaven naar het centrum van Linz te gaan rijden, dan dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan. Vervolgens slaat u als u bij de B139 aankomt weer rechtsaf en blijft op deze weg rijden totdat u bij de rivier de Danube aankomt. Hier slaat u rechtsaf, u bent dan in de binnenstad van Linz. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Linz Airport naar het centrum van de stad ongeveer 20 minuten. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Met de huurauto naar skigebieden in Oostenrijk rijden

Als u nadat u aangekomen bent rechtstreeks met uw huurauto naar populaire skigebieden als Saalbach - Hinterglemm gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein naar de B139 te rijden en vanaf daar de borden naar A1 / Salzburg / Graz / A25 / Passau / Wels te volgen. Volg zodra u op de A1 bent de borden richting A25 / Salzburg / Graz / Passau / Wels, dan komt u na ongeveer anderhalf uur rijden terecht op de ring van Salzburg. Kies hier de juiste richting naar uw eindbestemming in Tirol.

Linz

Linz is de twee na grootste stad van Oostenrijk en heeft een prachtig historisch centrum. Wilt u weten wat u allemaal in Linz kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Linz u zeker op uw verlanglijstje moet zetten.

In het centrum van Linz geldt op werkdagen overal betaald parkeren. Op zaterdag mag u uw huurauto de eerste drie uur gratis parkeren en op zondag is parkeren geheel gratis. Daarnaast zijn er in het centrum van de stad diverse parkeergarages te vinden waar u uw huurauto veilig en sneeuwvrij neer kunt zetten. Mocht u op zoek zijn naar hotels in Linz dan kunt u het beste accommodatie uitkiezen die over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.