Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Lviv airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Lviv

Auto huren Lviv

Gaat u naar Lviv vliegen en wilt u vervolgens een auto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld om een rondreis door Oekraïne te maken? Dankzij Skyscanner kunt u heel eenvoudig een een auto huren op Lviv Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Lviv

De luchthaven van Lviv, officieel Lviv Danylo Halytskyi International Airport geheten, bevindt zich ca. 6 kilometer van de Oekraïense stad Lviv en wordt vooral gebruikt door charter- en budgetmaatschappijen die vanaf dit vliegveld naar met name Europese steden en zonnige vakantiebestemmingen vliegen. Op Lviv Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven actief, waaronder Avis, BLS, Budget, Europcar, Sixt en United. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u hoeft daarom na aankomst nooit ver te sjouwen met uw koffers.

Tankstations in de omgeving van Lviv Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Lviv Danylo Halytskyi International Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Oekraïne weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want zodra u vanaf de M11 de afslag naar de luchthaven neemt ziet u aan het einde van de Riashivska Straat een Okko tankstation liggen. Daarnaast kunt u ook tanken op diverse toegangswegen naar het vliegveld, waaronder op de M11 en de T1416.

Met de huurauto naar Lviv rijden

Indien u na aankomst op Lviv Airport met uw huurauto naar Lviv gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan en de Shchyretska Straat in te rijden. Na enkele minuten slaat u vervolgens linksaf en rijdt u de Sknylivska Straat in. Rijd nu rechtdoor tot u het einde van het park heeft bereikt en sla dan rechtsaf, de Ivana Vyhovskoho Straat in. Ga vervolgens bij de tweede rotonde linksaf en blijf deze weg volgen tot u in het centrum van Lviv bent. Zonder files en opstoppingen duurt de hele autorit van Lviv Airport naar het centrum van de stad iets meer dan 20 minuten. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Lviv

Lviv, in het Russisch beter bekend als Lvov, ligt in het westen van Oekraïne en kent een rijke historie. De oude binnenstad van Lviv staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst, wat niet zo verwonderlijk is omdat hier veel prachtige gebouwen zijn te bewonderen, zoals de Sint Joriskathedraal, het wapenmuseum in het oude Arsenaal en de militaire begraafplaats Lychakiv. Wilt u weten wat er allemaal in Lviv te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Lviv u zeker gezien moet hebben. Ook kunt u via Skyscanner hotels in Lviv reserveren.
In het centrum van Lviv kan het soms erg druk zijn, en ook een parkeerplaatsje vinden is niet altijd even makkelijk. Tevens dient u er rekening mee te houden dat de binnenstad van Lviv op zon- en feestdagen (inclusief de lokale feestdag Prospekt Svobody) niet toegankelijk is voor autoverkeer. Dit staat alleen in het Cyrillisch aangegeven, dus bij twijfel kunt u uw huurauto op deze dagen beter wat buiten het centrum van de stad parkeren. Bent u van plan om in Lviv te gaan overnachten, boek dan een hotel dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dan heeft u geen omkijken naar uw auto als u alle bezienswaardigheden in Lviv gaat bekijken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.