Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Luxor airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Luxor

Auto huren Luxor

Bent u van plan om op vakantie naar Egypte te gaan en wilt u deze prachtige vakantiebestemming per huurauto gaan ontdekken? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Luxor Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Luxor

De luchthaven van Luxor, officieel Luxor International Airport geheten, ligt 6 kilometer ten oosten van Luxor en is de belangrijke luchthaven voor toeristen die een cruise over de Nijl gaan maken en/of de Vallei der Koningen gaan bezoeken. Er worden in Luxor veel groepsexcursies naar de bekende topattracties in Luxor aangeboden, maar indien u dat prettiger vindt kunt u op Luxor Airport ook een auto huren. Op de luchthaven van Luxor zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Luxor

Afhankelijk van wat er in uw autoverhuurovereenkomst is afgesproken dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie mogelijk weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want op de toegangsweg naar het vliegveld van Luxor (Al Matar Road) bevindt zich een Mobil tankstation waar u de tank van uw huurauto nog even snel kunt volgooien. Daarnaast kunt u tanken in allerlei dorpjes in de directe omgeving, zoals in Armant (op de hoek van de weg die naar de haven leidt) en in Al Idisat (op de snelweg 02).

Met de huurauto naar Luxor en de Vallei der Koningen rijden

Indien u van plan bent om na aankomst op de luchthaven van Luxor direct met uw huurauto naar het centrum van Luxor en de Vallei der Koningen te gaan rijden, dan dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de Al Matar Road op te rijden. Na ongeveer 10 minuten nadert u een rotonde, hier slaat u linksaf. Even later volgt weer een rotonde waar u rechtsaf slaat. Bij de T-splitsing die dan volgt slaat u weer linksaf en rijdt deze weg uit. Op een gegeven moment ziet u de ingang van de Vallei der Koningen aan uw linkerhand. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Luxor International Airport naar Luxor en de Vallei der Koningen een kleine 20 minuten. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Luxor

De Egyptische stad Luxor ligt aan oostelijke oever van de Nijl en is dankzij de vele archeologische sites in de directe omgeving een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van het land. De grootste topattractie van Luxor is ongetwijfeld de Vallei der Koningen, maar ook veel andere sites in de directe omgeving, zoals de Tempels van Karnak, de Kolossen van Memnon en de Vallei der Koninginnen, trekken dagelijks duizenden bezoekers. Wilt u weten wat u allemaal in Luxor kunt zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Luxor u op uw verlanglijstje moet zetten en welke hotels in Luxor u zou kunnen boeken.
Indien u overweegt om een auto te gaan huren in Luxor is het aan te bevelen eerst na te gaan wat de huidige veiligheidssituatie in het land is.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.