Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Manchester airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Manchester

Auto huren Manchester

Indien u naar Manchester gaat vliegen voor vakantie of zaken kan het heel handig zijn om over een huurauto te beschikken. Een auto huren op het vliegveld van Manchester doet u heel snel en gemakkelijk via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Manchester

Het vliegveld van Manchester, ook wel Manchester Airport genoemd, is de twee na grootste luchthaven van Engeland (na London Heathrow en London Gatwick) en ligt ca. 14 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Manchester. Op de luchthaven van Manchester zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Easirent, Enterprise, Europcar, Firefly, Green Motion, Hertz, Interrent, Keddy, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in aankomsthal, waar u meteen heen kunt lopen zodra u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend kunt u direct naar uw huurauto gaan, die buiten al op u te wachten staat.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Manchester

Bij de meeste autoverhuurbedrijven geldt dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want rondom de luchthaven van Manchester zijn een groot aantal tankstations te vinden. De dichtstbijzijnde tankstations bevinden zich op het luchthaventerrein van Manchester Airport. Daarnaast zijn er langs de M56 vlak na de afslag naar de luchthaven enkele tankstations te vinden, u heeft dus voldoende mogelijkheden om uw huurauto vol te tanken.

Met de huurauto naar Manchester rijden

De snelste route van Manchester Airport naar het centrum van de stad loopt via de M56. Rijd daarvoor vanaf de luchthaven de M56 op richting M60 / M67 / M62 / M61 / Manchester / Stockport / Sheffield / Leeds en neem niet veel later afslag A5103 richting City Centre / M60 N & W/ M62 W/ M61. Blijf dan op de A5103 rijden totdat u bij de A57(M) aankomt. Rijd nu richting Ring Road / Ashton-u-Lyne / A635 /Sheffield / A57 / Piccadilly en neem dan na enkele minuten afslag A6, u bent dan in het centrum van de stad. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Manchester Airport naar het centrum van de stad iets meer dan 20 minuten. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Manchester

Manchester is de ideale bestemming voor een stedenreis, met name indien u van muziek, kunst en cultuur houdt of een voetbalwedstrijd van Manchester United wilt bijwonen. Wilt u weten wat u allemaal in Manchester kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Manchester u gezien moet hebben en welke hotels in Manchester u allemaal zou kunnen boeken.

Tijdens de spits kan u in en rondom Manchester te maken krijgen met verkeersdrukte en ook een parkeerplaats vinden kan soms moeilijk zijn, met name in de binnenstad. Het makkelijkste en eenvoudigste is om uw huurauto in een parkeergarage of op een parkeerterrein te parkeren, dan hoeft u nooit lang te zoeken naar een parkeerplekje. Indien u een hotelkamer boekt in Manchester, doet u er verstandig aan om een hotel te kiezen dat over parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.