Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Murcia airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Murcia

Auto huren Murcia

Indien u op vakantie of voor familiebezoek naar Spanje gaat heeft u de meeste bewegingsvrijheid als u een huurauto tot uw beschikking heeft. Via Skyscanner kunt u heel eenvoudig een auto huren in Murcia.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Murcia

De luchthaven van Murcia, ook vaak Murcia – San Javier Airport genoemd, ligt ongeveer 27 kilometer ten zuidoosten van de Spaanse stad Murcia. Op het vliegveld van Murcia zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Centauro, Enterprise, Europcar, Firefly, Goldcar, Keddy en Rhodium. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u na aankomst meteen heen kunt lopen. Zodra de autopapieren in orde zijn gemaakt en u de autosleutels in ontvangst heeft genomen kunt u meteen doorlopen naar uw huurauto, die naast de terminal op u te wachten staat.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Murcia

Afhankelijk van wat is afgesproken in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto na de huurperiode met een volle tank in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want vlak bij de luchthaven bevindt zich op de RM-F34 een Repsol tankstation. Gaat u vanuit Murcia of elders in het binnenland naar Murcia – San Javier Airport rijden dan kunt u ook tanken bij het Cedipsa tankstation dat zich op de RM-19 bevindt, vlak voor de kruising met de AP-7. Rijdt u vanuit Cartagena of elders in het zuiden naar Murcia Airport dan kunt u het beste tanken op de N-332 of AP-7.

Met de huurauto naar Murcia rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Murcia naar het centrum van de stad gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de AP-7 op te rijden richting San Pedro del Pinatar / Alicante / C-3319 / Balsicas / Murcia /A-37. Na een paar minuten neemt u afslag 782 richting C-3319 / Pozo Aledo / Balsicas / Murcia en blijft op deze weg rijden tot u na ongeveer 20 minuten borden ziet voor de A-30 naar Murcia. Kies vervolgens afslag 141 een neem de Ronda Norte richting Murcia. Blijf nu op de N-340 rijden tot u in het centrum van de stad bent. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van het vliegveld naar het centrum van Murcia ongeveer 35 minuten.

Murcia

Murcia staat bekend om haar universiteit, de talloze prachtige kerken in Barokstijl en de vele festivals . Wilt u weten wat u allemaal in Murcia kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Murcia u zeker niet mag missen en welke hotels in Murcia u daar kunt boeken.

In de binnenstad van Murcia kan het vaak erg druk zijn, mede dankzij de vele kleine straatjes en eenrichtingswegen. Het wordt daarom sterk afgeraden om met uw huurauto door het oude centrum te rijden. Het aantal (betaalde) parkeerplaatsen in de binnenstad van Murcia is zeer beperkt, dus als u uw huurauto zorgeloos wilt parkeren kunt u het beste een parkeergarage of parkeerterrein opzoeken. Indien u niet ver wilt lopen kunt u uw auto het beste neerzetten in de Parking Vibel (P3), Parking Campillo (P4), Parking Libertad (P5), New Capital (P6), Parking Europa (P8) of Parking Excelsior (P9), want deze bevinden zich allemaal dicht bij belangrijke bezienswaardigheden. Bent u van plan om in Murcia te overnachten, zorg dan dat u een hotel met parkeerfaciliteiten kiest.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.