Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Luqa Malta airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Luqa Malta

Auto huren Luqa Malta

Van plan om naar Malta op vakantie te gaan? Dan kan het erg handig zijn om een huurauto tot uw beschikking te hebben. Een auto huren op Luqa Malta Airport kan heel eenvoudig via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op Luqa Malta Airport

De luchthaven van Malta, officieel Malta International Airport geheten maar ook vaak Luqa Malta Airport, Luqa Airport of Valletta Airport genoemd, bevindt zich ca. 5 kilometer ten zuidwesten van de Maltese hoofdstad Valletta, tussen de dorpjes Luqa en Gudja. Op Luqa Malta Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Avis, Budget, First Car Rental, Goldcar, Green Motion, Hertz, Rhodium, Sixt en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u hoeft dus na aankomst nooit ver te lopen voordat u de weg op kunt.

Tankstations in de omgeving van Luqa Malta Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Luqa Malta Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want op het luchthaventerrein treft u op de Vjal l-Avjazzjoni een tankstation aan, ter hoogte van het Skyparks Business Center. Wilt u liever al eerder tanken dan kan dat ook, want op vrijwel alle hoofdwegen rondom het vliegveld zijn een of meerdere tankstations te vinden.

Met de huurauto naar Luqa en Valletta rijden

Het pittoreske stadje Luqa ligt vlak naast het vliegveld, u hoeft dus maar het luchthaventerrein af te rijden en u bent er al! Gaat u na aankomst op Luqa Malta Airport rechtstreeks met uw huurauto naar Valletta rijden dan dient u als u het luchthaventerrein afrijdt op de Vjal L-Avjazzjoni linksaf te slaan. Bij de tweede rotonde slaat u vervolgens rechtsaf en rijdt u de Triq Il-Kunsill Tal-Ewropa in. Bij de rotonde die dan volgt slaat u linksaf, waarna u op de Triq Giuseppe Garibaldi komt. Sla vervolgens linksaf en rijd de Triq l-Imdina in. Sla vervolgens bij de eerste rotonde na het park rechtsaf en blijf nu de borden naar het centrum volgen, u komt dan vanzelf in de binnenstad van Valletta terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Luqa Malta Airport naar Valletta iets meer dan 20 minuten. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Luqa

Het Maltese stadje Luqa wordt door veel toeristen overgeslagen, maar toch is er heel wat te zien, zoals waaronder het indrukwekkende St Vincent de Paul gebouw, de woning van de beroemde klokkenmaker Sapiano en de zestiende eeuwse kapel St. James. Wilt u weten wat er allemaal in Luqa te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Luqa u niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner hotels in Luqa reserveren.
Vanuit Luqa bent u binnen een kwartiertje rijden in de hoofdstad Valletta, waar u niet alleen gezellig kunt winkelen en op een terrasje zitten maar ook talloze bezienswaardigheden kunt bewonderen, zoals de Sint John's Co-Kathedraal, het Paleis van de Grootmeesters en het Archeologisch museum. Met een huurauto kunt u bovendien gemakkelijk uitstapjes maken op Malta, bijvoorbeeld naar de megalithische tempels Hagar Qim en Mnajdra en de Blue Lagoon.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.