Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Malmö Sturup airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Malmö Sturup

Auto huren Malmö Sturup

Gaat u op vakantie naar Zweden en wilt u dit prachtige land per huurauto gaan verkennen? Neem dan een kijkje op de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Malmö Sturup Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Malmö

De luchthaven van Malmö, officieel Malmö Airport geheten maar ook vaak Malmö Sturup Airport of Sturup Airport genoemd, ligt 28 kilometer ten oosten van het centrum van Malmö en is een ideale luchthaven voor reizigers die naar het zuiden van Zweden op vakantie willen gaan. Vanaf Malmö Sturup Airport zijn talloze populaire bestemmingen in Zweden snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken, en vanaf deze luchthaven zit u tevens op korte afstand van Kopenhagen in Denemarken. Op het vliegveld van Malmö zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar en Hertz. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u nadat u uw koffers van de band heeft gehaald direct heen kunt lopen.

Tankstations in de omgeving van Malmö Sturup Airport

De kans is groot dat uw autoverhuurbedrijf van u verlangt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie in Zweden weer met een volle tank inlevert op de luchthaven. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn, want rondom Malmö zijn talloze tankstations te vinden. Indien u vanuit Malmö naar de luchthaven gaat rijden kunt u het beste tanken bij het Ingo tankstation op de E65, ter hoogte van de binnenste ringweg. Komt u vanuit zuidelijke richting naar het vliegveld gereden dan kunt u het beste tanken op de E6, bij het Shell tankstation in het plaatsje Trelleborg.

Met de huurauto naar Malmö rijden

Als u nadat u geland bent op Malmö Sturup Airport rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Malmö gaat kunt u het beste vanaf het luchthaventerrein de borden naar de E65 volgen en deze snelweg oprijden richting Husie / Malmö. Houd vervolgens bij het verkeersknooppunt Trafikplats Hindby rechts aan en volg de borden naar E6 / E20 / Göteborg / E22 / Kalmar / Hamnen. U rijdt nu op de buitenste ringweg. Blijf rechtdoor rijden tot u bij het verkeersknooppunt Trafikplats Videdal aankomt, houd dan rechts aan en volg de borden naar Värnhemstorget. Sla nadat u de afrit hebt genomen linksaf en rijd de Sallerupsvägen in; indien u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in het centrum van Malmö terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de hele autorit van Malmö Sturup Airport naar het centrum van de stad ongeveer een half uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen

Malmö

Malmö is naast Stockholm het culturele middelpunt van het land, wat betekent dat u er veel musea, galeries en theaters kunt bezoeken. Daarnaast telt de stad veel historische bezienswaardigheden, waaronder de Sint Petruskerk (Sankt Petri kyrka), het Malmöhus kasteel en de Jugendstil synagoge. Wilt u weten wat u allemaal in Malmö kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Malmö u zeker niet mag missen.
Overal in de binnenstad van Malmö dient u te betalen om uw huurauto te parkeren. Geeft u liever geen geld uit aan parkeerkaartjes dan kunt u uw huurauto op een Park & Ride parkeerplaats aan de rand van de stad zetten en dan met het openbaar vervoer naar het centrum gaan. Bent u van plan om in de stad te gaan overnachten, zoek dan op Skyscanner naar hotels in Malmö, die over een eigen parkeerterrein of –garage beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.