Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Marseille airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Marseille

Auto huren Marseille

Indien u op vakantie gaat naar de Provence en deze prachtige regio in het zuiden van Frankrijk per huurauto wilt gaan verkennen doet u er goed aan even een kijkje op de website van Skyscanner te nemen, want dan zult u ontdekken hoe u eenvoudig het is een auto te huren in Marseille.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Marseille

De luchthaven van Marseille, ook wel Marseille Provence Airport of Aéroport de Marseille Provence genoemd, ligt 27 kilometer ten noordwesten van Marseille en is een ideale vliegbestemming als u geen zin heeft om met de eigen auto naar Zuid-Frankrijk te rijden. Op het vliegveld van Marseille kunt u namelijk eenvoudig een auto huren en vervolgens hoeft u nog maar een klein eindje te rijden naar uw vakantiehuisje, hotel of camping in de Provence. Op het vliegveld van Marseille zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz, Enterprise, Firefly, Interrent, Keddy, Thrifty en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver met uw koffers te sjouwen voordat u met uw huurauto de weg op kunt.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Marseille

Waarschijnlijk staat in de voorwaarden van uw autoverhuurovereenkomst dat u uw huurauto aan het einde van uw huurperiode weer met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig is dit helemaal geen probleem, want na de afslag naar de luchthaven ziet u direct na de rotonde een Total tankstation liggen waar u uw auto vol kunt gooien. Wilt u op de snelweg tanken, dan kan dat onder meer bij het nabijgelegen BP tankstation langs de A7 en de Carrefour langs de D9.

Met de huurauto naar Marseille rijden

Als u van plan bent om met uw huurauto vanaf het vliegveld van Marseille direct naar het centrum van de stad te gaan, dan dient u op het luchthaventerrein de borden naar de A7 richting Marseille / Aix-en-Provence/ Martigues / Fos-sur-Mer te volgen. Na ongeveer een kwartier rijden neemt u vervolgens de afslag richting A55 / Marseille-Vieux Port / L'Estaque / Les Ports / Martigues / Fos-sur-Mer en rijdt daarna door de Tunnel de la Joliette. Neem tenslotte de afslag naar Vieux-Port, waarna u in het hartje van Marseille terecht komt. Indien u onderweg niet in een file of verkeersopstopping belandt duurt de autorit van de luchthaven van Marseille naar het centrum een klein half uurtje.

Met de huurauto naar uw vakantiebestemming in de Provence rijden

Gaat u vanaf de luchthaven van Marseille rechtstreeks met uw huurauto naar uw vakantiebestemming in de Provence koersen, dan kunt u het beste vanaf het luchthaventerrein via de D9 naar de A51 richting Aix-en-Provence rijden en dan de weg naar uw eindbestemming te vervolgen. Op de A51 en veel andere snelwegen in Zuid-Frankrijk dient u tol te betalen, u kunt hiervoor uw creditcard gebruiken of contant betalen.

Marseille

Indien u gaat vliegen naar Marseille doet u dat waarschijnlijk omdat u op vakantie gaat naar de Provence of een andere regio in Zuid-Frankrijk. Zeker als u van kunst en cultuur houdt moet u echter ook even Marseille bezoeken, want deze prachtige stad is na Parijs de oudste stad van Frankrijk en barst van de indrukwekkende historische gebouwen, leuke winkels, gezellige cafeetjes en bijzondere restaurants. Wilt u weten wat u allemaal in Marseille kunt gaan bekijken, lees dan welke bezienswaardigheden in Marseille tot de topattracties van de stad behoren.

In Marseille is het altijd gezellig druk, en vooral tijdens de spits kunt u af en toe flink vast komen te staan. Ook het vinden van een parkeerplaats kan moeilijk zijn, dus indien u van plan bent om in het centrum van Marseille te parkeren bent u het beste af als u uw huurauto in een parkeergarage zet. Bent u op zoek naar hotels in Marseille, kies dan voor een hotel met eigen parkeerfaciliteiten.

Auto huren? Vergelijk met Skyscanner

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.