Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op New Orleans Louis Armstrong airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur New Orleans Louis Armstrong

Auto huren New Orleans Louis Armstrong

New Orleans, de Amerikaanse stad in de staat Louisiana die vooral bekend is vanwege de levendige muziekscene, is het perfecte startpunt voor een rondreis door de zuidelijke staten van Amerika. Indien u een auto wilt huren op New Orleans Louis Armstrong Airport dan kunt u dat eenvoudig doen via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van New Orleans

De luchthaven van New Orleans, officieel Louis Armstrong New Orleans International Airport geheten, ligt 17 kilometer ten westen van Downtown New Orleans. Op het vliegveld van New Orleans zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Budget, Dollar, Hertz, National en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op Louis Armstrong New Orleans International Airport zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, u hoeft dus maar een klein stukje te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van Louis Armstrong New Orleans International Airport

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto mogelijk aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren op de luchthaven. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom de luchthaven bevinden zich diverse tankstations. De dichtstbijzijnde tankstations bevinden zich op Veterans Boulevard, op de kruising met Route 49 bij de afslag van de I-10. Daarnaast kunt u her en der tanken op de nabijgelegen toegangswegen I-10, Route 61 en Route 3046, u heeft dus altijd genoeg mogelijkheden om de tank van uw huurauto nog snel even vol te gooien voordat u hem aflevert bij uw autoverhuurbedrijf op het vliegveld.

Met de huurauto naar New Orleans rijden

Indien u van plan bent om na aankomst op Louis Armstrong New Orleans International Airport direct met uw huurauto naar het bruisende centrum van New Orleans te rijden dan dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en Airport Drive in te rijden. Vervolgens neemt u de eerste weg links en rijdt u Airport Road in. Deze weg blijft u volgen tot u de borden naar de I-10 ziet. Hier kiest u de richting I-10 E/New Orleans Business District en blijft dan in de tweede rijbaan van rechts rijden richting Slidell. Neem dan afslag 234B naar Poydras Street richting Superdome, u komt dan vanzelf in Downtown New Orleans terecht. Zonder files en opstoppingen (die op deze route wel vaak voorkomen) duurt de autorit van Louis Armstrong New Orleans International Airport naar het centrum van New Orleans ruim een half uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

New Orleans

New Orleans wordt ook wel “the Big Easy” genoemd, omdat het er eigenlijk altijd feest is. Veel toeristen komen naar deze bruisende stad in de Amerikaanse staat Louisiana om live jazz en blues op te luisteren, maar ook lekker eten en uitgaan tot in de vroege uurtjes in de French Quarter staan er standaard op het programma. Wilt u meer te weten komen over deze muzikale stad, lees dan welke bezienswaardigheden in New Orleans u allemaal zeker gezien moet hebben. Daarnaast kunt u via Skyscanner hotels in New Orleans reserveren.
Mede dankzij de vele eenrichtingsstraatjes en voetgangersgebieden kan het een uitdaging zijn om met uw huurauto door Downtown New Orleans te rijden, met name als het uitgaanspubliek wakker wordt. Parkeren in de French Quarter is een kostbare aangelegenheid, probeer uw huurauto daarom altijd bij uw hotel te neer te zetten want veel uitgaansgelegenheden in het centrum zijn prima te lopen en ook het openbaar vervoer is er redelijk goed. Let er ook op dat er veel snelheidsrestricties in de binnenstad zijn, en daarop wordt door de politie streng gecontroleerd.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.