Auto huren op München airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur München

Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

###Auto huren München Gaat u vliegen naar München en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op het vliegveld van München.
###Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van München De luchthaven van München, officieel Munich Airport geheten, ligt iets meer dan 28 kilometer ten noordoosten van München, nabij het historische plaatsje Freising. Het vliegveld van München is pas operationeel sinds 1992, daarvoor was het nu gesloten Munich - Riem Airport de belangrijkste luchthaven van de regio. Op het vliegveld van München zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Buchbinder, Budget, Caro, Europcar, Firefly, Global Drive, Hertz, InterRent, Keddy en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver met uw koffers te sjouwen nadat u deze van de band heeft gehaald. ###Tankstations in de omgeving van het vliegveld van München Mogelijk heeft u met uw autoverhuurbedrijf afgesproken dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank gaat inleveren op Munich Airport. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom de luchthaven zijn diverse tankstations te vinden waar u uw huurauto nog even gauw kunt volgooien voordat u hem terugbrengt. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op de Zentralallee, de toegangsweg naar de luchthaven. Daarnaast kunt u ook tanken op de E53 nabij de afslag Attaching, en in het vlak bij het vliegveld gelegen stadje Freising. ###Met de huurauto naar München rijden Bent u van plan om na aankomst met uw huurauto direct naar het centrum van München te gaan rijden dan dient u als u op de Zentralallee op het luchthaventerrein rijdt de borden München / Alle Richtungen /Freising te volgen. Vervolgens rijdt u de A92 op richting Salzburg / Österreich / Italien / München en houdt dan links aan richting München / Stuttgart / Lindau. Na ongeveer een kwartier neemt u afslag 76 (München-Schwabing) en volgt dan de borden richting Mittlerer Ring Ost / Messe / ICM. Blijf de weg die u nu inrijdt volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad terecht. Indien u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt duurt de gehele autorit van het vliegveld naar het centrum van München iets meer dan een half uur. U hoeft onderweg nergens tol te betalen. ###München München is de hoofdstad van de deelstaat Beieren en staat vooral bekend vanwege het Oktoberfest. Deze stad in het zuiden van Duitsland heeft echter veel meer te bieden dan alleen maar bierfeesten, want het historische centrum van München barst van de bezienswaardigheden en bovendien kunt u er uitgebreid winkelen en heerlijk uit eten gaan. Wilt u weten wat u allemaal in München kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in München u zeker niet mag missen en welke hotels in München u zou kunnen boeken.

In München is het uiteraard vooral tijdens het Oktoberfest overal erg druk, maar ook buiten deze periode kunt u met name tijdens de spits in files en opstoppingen terecht komen. Daarnaast kan het soms moeilijk zijn om een parkeerplekje op de openbare weg te vinden, zoek in dat geval een parkeergarage op of zet uw huurauto op een Park & Ride parkeerplaats aan de rand van de stad. Indien u van plan bent om vakantieaccommodatie in München te boeken, kies dan altijd een hotel dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Hertz
Europcar
Avis
Sixt
Thrifty Worldwide
Enterprise

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.

*Dit is een geschatte prijs om je te helpen kiezen uit een groot aantal opties. De prijs van vandaag is gebaseerd op het gemiddelde van de laagste prijzen op Skyscanner gedurende elk van de afgelopen 15 dagen.