Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Napels Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Napels Internationaal

Auto huren Napels Internationaal

Wie op vakantie gaat naar Zuid-Italië heeft de meeste bewegingsvrijheid met een huurauto, want daarmee rijdt u naar pittoreske dorpjes en steden, archeologische trekpleisters, verlaten strandjes en natuurparken. Kijk op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Napels Internationaal.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Napels

De luchthaven van Napels, ook vaak Naples International Airport, Aeroporto Internazionale di Napoli, Aeroporto di Napoli-Capodichino of Ugo Niutta genoemd, ligt een kleine 6 kilometer ten noordoosten van Napels en is een ideale vliegbestemming voor reizigers die naar Zuid-Italië op vakantie gaan. Op Napels Internationaal zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Europcar, Firefly, Hertz, Keddy, Locauto, Maggiore, Sicily by Car, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus niet ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Napels Internationaal

De meeste autoverhuurbedrijven op Naples International Airport vereisen dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank inlevert op de luchthaven. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want rondom het vliegveld vindt u een drietal tankstations. Het dichtstbijzijnde tankstation treft u aan op de A56, vlak voor de kruising met de Viale Comandante Umberto. Daarnaast is er een tankstation te vinden op de iets verder gelegen Viale Comandante Umberto en ook op de nog eens 500 meter verder gelegen Via Calata Capodichino vindt u een mogelijkheid om te tanken. Uiteraard kunt u ook in Napels zelf tanken, want vanaf daar is het nog maar een klein stukje rijden naar de luchthaven.

Met de huurauto naar Napels rijden

Indien u met uw huurauto vanaf Napels Internationaal rechtstreeks naar het centrum van de stad gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan en de Via Oreste Salomone op te rijden. Houd vervolgens links aan en rijd de A56 op richting Tangenziale / Ottaviano. Neem direct daarna afslag 4, u steekt dan de snelweg over en komt op de Corso Malta terecht. Blijf deze weg volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Naples International Airport naar het centrum van de stad een klein kwartiertje. Houd u er rekening mee dat u onderweg tol dient te betalen, dus zorg dat u uw creditcard of wat contant geld bij de hand heeft.

Napels

Napels is een waar paradijs voor iedereen die van geschiedenis, kunst en cultuur houdt. Tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Napels behoren de Duomo, het Castel Nuovo, het Teatro di San Carlo en het Museo Archeologico Nazionale. Daarnaast mag u natuurlijk het nabij gelegen Pompeï niet missen als u Napels met een bezoekje vereert. Wilt u weten wat u allemaal in deze indrukwekkende Italiaanse stad kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Napels u gezien moet hebben.
Tijdens de spits heeft het centrum van Napels vaak te kampen met verkeersopstoppingen. Ook het vinden van een parkeerplaats kan wat tijd kosten, daarom kunt u uw huurauto het beste in een parkeergarage parkeren. Gaat u ook overnachten in de stad, zorg dan dat u op Skyscanner naar hotels in Napels zoekt die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.