Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Nador airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Nador

Auto huren Nador

Vakantieplannen naar Marokko komen meestal niet veel verder dan Casablanca of Marrakech. Maar dit Noord-Afrikaanse heeft veel meer te bieden! Nador is een prachtige stad gelegen aan de Middellandse Zee waar veel te beleven is. Zowel de stad zelf als het verkennen van de omgeving met een huurauto via Skyscanner geven voldoende inspiratie voor een bijzondere vakantie. Een city trip, strandvakantie of een wandelvakantie, in en om Nador kan het allemaal.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Nador?

Op het vliegveld van Nador zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Nador Airport is niet heel groot en het is ook slechts een klein stukje wandelen naar de huurauto. Onder andere Midarcars, Mallorca Rent A Car, Husscars Rent A Car, Manatours Car, Lodaycar, Nadorcar, Europcar en Amjad zijn actief in Nador.

Benzinepomp in de buurt van Nador

Vraag goed na wat de afspraken zijn rondom benzine en gereden kilometers, de meeste bedrijven verwachten de huurauto met een volle tank terug na de huurperiode.

Op de route vanaf Nador Airport naar het centrum van Nador is een benzinepomp te vinden op 3 minuten rijden en nog geen 2 kilometer afstand. Langs de N2, wat op de route richting Nador is, bevindt zich het dichtstbijzijnde tankstation.

Vanaf vliegveld Nador

Vliegveld Nador ligt op 25 kilometer van het centrum van Nador, dat is ongeveer 30 minuten rijden. De route is niet ingewikkeld. Vanaf het terrein van het vliegveld is het rechtsaf de N2 op, deze vervolgen via de N19 en het centrum doemt al op. Afhankelijk van de exacte lokatie van het hotel is het nog enkele minuten met de huurauto naar de plaats van bestemming.

Op bestemming aankomen

Nador

Nador is een stad waar het toerisme aan het opkomen is. Vele faciliteiten zijn al beschikbaar, toch is de stad nog niet overspoelt met toeristen. De stad ligt gunstig aan de Middellandse zee en de Bou Areg-lagune waardoor genieten van de zee deel wordt van het ervaren van deze stad. In en rondom Nador wordt veel vis en fruit verhandeld, veel verse vis en heerlijk vers fruit is hier te krijgen. In de stad is te ervaren hoe leven in het Rifgebergte is, dat trekt veel avontuurlijke reizigers. Net iets ten zuiden van de stad zijn de hoge bergen van het Rifgebergte te zien. De mooiste bezienswaardigheden zijn de natuur en de vogels. Wandelaars, vogelaars en vogelliefhebbers, natuurliefhebbers en natuurfotografen komen hier zeker aan hun trekken. De huurauto parkeren in Nador is op vele plekken mogelijk en meestal gratis.

Ras el Ma

Met de huurauto is het zo'n 75 kilometer en ongeveer een uur rijden naar een heel bijzondere plek in het noorden van Marokko. De zoetwater laguna Ras el Ma is een pareltje in de omgeving van Nador. De bijzondere zandafzettingen zijn een waar spektakel. Ras el Ma is de thuis van vele vogelsoorten, voor natuurliefhebbers en vogelaars is dit een must see. Onder andere de zilverreiger, ooievaar, tureluur en ijsvogel komen hier voor. Parkeren kan in het hoogseizoen wat drukker zijn, maar meestal is er wel een plekje voor de huurauto te vinden. Veelal is parkeren nog gratis.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.