Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Chicago O'Hare Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Chicago O'Hare Internationaal

Auto huren Chicago O’Hare Internationaal

Gaat u op vakantie naar Amerika en vliegt u naar Chicago O’Hare Internationaal? Dan wilt u natuurlijk een huurauto tot uw beschikking hebben. Ga snel naar de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Chicago O’Hare Internationaal.

Autoverhuurbedrijven op Chicago O’Hare Internationaal

Chicago O’Hare Internationaal, officieel Chicago O’Hare Internationaal Airport genoemd maar ook vaak aangeduid als O'Hare Airport, O'Hare Field, Chicago International Airport, Chicago O'Hare of simpelweg O'Hare, ligt 27 kilometer ten noordwesten van Downtown Chicago en dient niet verward te worden met Chicago Midway Airport, dat iets dichter bij de stad ligt maar voornamelijk voor binnenlandse vluchten wordt gebruikt. Op Chicago O’Hare Internationaal zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Dollar, National en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in alle terminals van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane heeft gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Chicago O’Hare Internationaal

Bij veel autoverhuurbedrijven op Chicago O’Hare Internationaal geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Het tankstation dat zich het dichtst bij Chicago O’Hare Internationaal bevindt is het Mobil tankstation op Route 70, vlakbij het verkeersknooppunt Rosemont. Daarnaast kunt u tanken op veel andere wegen die langs de luchthaven lopen, zoals bijvoorbeeld het Zervos Three tankstation op de I-294, het Shell en Citgo tankstation op Route 19 en het Shell tankstation op de I-90.

Met de huurauto naar Chicago rijden

Als u na aankomst op Chicago O’Hare Internationaal rechtstreeks naar Downtown Chicago gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de borden naar de I-90 te volgen. Eenmaal bij de snelweg aangekomen neemt u de I-90 E richting I-294/Chicago. Na een klein half uurtje neemt u vervolgens afslag 51E (Monroe Street) en rijdt dan richting 100 South, u komt dan vanzelf in de binnenstad terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Chicago O’Hare Internationaal naar het centrum van de stad een klein half uurtje. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Chicago

Chicago ligt in “the Midwest” van de Verenigde Staten, in de staat Illinois, en behoort tot de belangrijkste financiële en culturele centra van het land. In Chicago zijn talloze bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder de imposante Sears Tower, de gezellige Navy Pier en het Wrighley Field Stadion, waar veel beroemde Amerikaanse honkballers furore hebben gemaakt. Wilt u weten wat u allemaal in Chicago kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Chicago u zeker niet mag missen.
Het wegennet in en rondom Chicago is uitstekend, al zult u met name in het centrum moeite hebben om een parkeerplaatsje op de openbare weg te vinden. U kunt uw huurauto daarom maar het beste in een parkeergarage parkeren, of op een Park & Ride parkeerterrein aan de rand van de stad. Bent u van plan om een of meerdere nachten door te brengen in Downtown Chicago, zoek dan op Skyscanner naar hotels in Chicago die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken, dan bespaart u enorm op parkeerkosten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.