Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Ponta Delgada airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Ponta Delgada

Gaat u van de zon genieten en zijn de prachtige Azoren uw vakantiebestemming? Reserveer dan een huurauto via Skyscanner, want als u een auto gaat huren op Ponta Delgada kunt u uw bounty-eiland in de Atlantische Oceaan helemaal zelf gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Ponta Delgada

Het vliegveld van Ponta Delgada, ook wel Ponta Delgada Airport of João Paulo II Airport genoemd, ligt op het eilandje São Miguel, dat vanwege haar prachtige natuurschoon ook wel het “Groene Eiland” van de Azoren wordt genoemd. Op de luchthaven van Ponta Delgada zijn een flink aantal autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder 296 Rentacar, Europcar, Hertz, Ilha Verde, Micauto en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Ponta Delgada zijn vertegenwoordigd in het terminalgebouw, u hoeft dus niet ver met uw koffers te sjouwen nadat u deze van de band heeft gepakt. Zodra u uw autopapieren in orde zijn gemaakt kunt u direct doorlopen naar uw huurauto, die op de parkeerplaats naast de terminal voor u klaar staat.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Ponta Delgada

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op João Paulo II Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie met een volle tank dient in te leveren. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven bevindt ligt langs de EN1-1A, vlak voor de afslag naar de luchthaven. Daarnaast zijn er in Ponta Delgada zelf diverse tankstations te vinden, er zijn dus altijd genoeg mogelijkheden om uw huurauto vol te tanken voordat u naar de luchthaven rijdt.

Met de huurauto naar Ponta Delgada en omgeving rijden

São Miguel is een heel klein eilandje en kent slechts één snelweg, de R1-1A, die later overgaat in de EN1-1A. Ponta Delgada, de grootste stad van São Miguel, ligt op slechts enkele minuten rijden van de luchthaven. Indien uw hotel vlak aan de kust ligt kunt u vanaf de luchthaven het beste de EN1-1A richting Ponta Delgada nemen, maar als uw hotel zich meer in de buitenwijken bevindt kan het zijn dat u via de R1-1A sneller op uw bestemming bent. Mocht u het eiland São Miguel willen gaan verkennen, dan kunt u het beste de EN1-1A nemen en deze blijven volgen, dan maakt u vanzelf een rondje om het eiland. Alle hoofdwegen zijn goed onderhouden en de bewegwijzering is prima. Echter, indien u van plan bent om kleinere weggetjes in te rijden, bijvoorbeeld om naar een afgelegen baai te gaan, dan kunt u het beste een kaart of navigator meenemen of huren bij uw autoverhuurbedrijf.

Ponta Delgada

Ponta Delgada is vooral een geliefde vliegbestemming vanwege de prachtige natuur die op het eiland São Miguel te vinden is. Daarnaast telt het eiland een groot aantal mooie stranden die nog niet door het massatoerisme ontdekt zijn. Wilt u weten wat u allemaal in en rondom Ponta Delgada kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden op Ponta Delgada u zeker gezien moet hebben en welke hotels in Ponta Delgada u zou kunnen boeken.

Op São Miguel zult u zelden tot nooit verkeersopstoppingen tegenkomen, en ook parkeren is meestal geen probleem. Alleen in het centrum van Ponta Delgada en bij populaire stranden zoals Melicias, Ribeira Grande en Agua d’Alto is het soms moeilijk om een parkeerplekje voor uw auto te vinden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.