Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Poznań airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Poznań

Auto huren Poznan

Een geschiedenis die terug gaat naar de 10e eeuw, ooit de hoofdstad van Polen en nu een bruisende stad vol cultuur, bezienswaardigheden en jonge mensen die het uitgaansleven ongekend populair hebben gemaakt. Poznan in het westen van Polen is een stad met vele kanten waar bezoekers zich gemakkelijk op hun plek voelen. Cultuur, natuur, toekomst en geschiedenis vormen gezamenlijk de kern voor deze levendige stad. Huur een auto via Skyscanner om al het moois van Poznan en Groot Polen te ervaren.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Poznan?

Poznan Airport is een overzichtelijk vliegveld waar de autoverhuurbedrijven zich op één centrale plek te vinden zijn. Hertz, Budget, Avis, Sixt, Autonaczas, Europcar en Awos 24 zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich tegenover de aankomsthal Terminal 3 naast P3. Het is verstandig om vooraf een huurauto te reserveren via Skyscanner om zeker te zijn van de juiste auto voor de beste prijs.

Benzinepomp in de buurt van Poznan

De meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle tank benzine. De autoverhuurbedrijven bieden meestal aan om voor de klant te tanken nadat de huurauto retour komt, maar vaak zitten daar kosten aan verbonden. Vraag vooraf naar de voorwaarden en prijzen.
Het dichtstbijzijnde tankstation is 2 kilometer en ongeveer 7 minuten rijden met de huurauto vanaf vliegveld Poznan. Neem vanaf het vliegveld de weg langs de autoverhuurbedrijven richting uitgang, sla linksaf naar Bukowska. Sla rechtsaf naar Złotowska, sla gelijk linksaf naar Jana Brzechwy, sla vervolgens linksaf en rechtsaf naar Andersena. Sla linksaf naar Kopciuszka en linksaf naar Bukowska. De benzinepomp ligt aan de rechterkant. Vanuit Poznan is dit tankstation makkelijker te bereiken. Neem de 307/Bukowska richting vliegveld Poznan, ongeveer 500 meter voor de weg naar de terminal van het vliegveld is de benzinepomp aan de rechterkant te vinden.

Vanaf vliegveld Poznan

Poznan ligt op 7 kilometer en ongeveer 15 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Poznan. Neem vana het vliegveld de weg langs de autoverhuurbedrijven richting uitgang en sla linksaf de Bukowska op. Blijf de weg volgen richting Poznan tot aan het treinstation, neem valk voor het treinstation de de Zeylanda linksaf en volg de Zwierzyniecka rechtsaf langs het station. Neem op de rotonde de tweede afslag en ga het centrum van Poznan in.

Op bestemming aankomen

Poznan

Poznan is een van de oudste steden van Polen en heeft een bijzondere en bewogen geschiedenis. Veel hiervan is in de bezienswaardigheden en de musea van de stad terug te zien. De Oude Markt, Ostrów Tumski (kathedraaleiland), het Stadhuis, de Kathedraal van Poznan, de Fara kerk en de Universiteit herinneren aan mooie tijden in de stad. Nu is Poznan een levendige stad met veel studenten, een druk uitgaansleven en vele musea die zowel oude als moderne kunststromingen laten zien. Juist door de combinatie van het bruisende stadsleven waar studenten en jonge professionals hun stempel op drukken met de lange geschiedenis van de stad weet Poznan vele bezoekers eindeloos te boeien. Ervaar de stad door de bezienswaardigheden en musea af te wisselen met een bezoek aan een gezellige bar, drukke club of een van de vele evenementen die door het jaar heen worden georganiseerd. De huurauto parkeren kan op straat of in parkeergarages, parkeren in het centrum van Poznan kost €0,50 tot €1,50 per uur.

Sierakowski Park Krajobrazowy

Polen kent prachtige steden, maar misschien nog wel mooiere natuur. Een bezoek aan Poznan is niet compleet zonder een dagje naar een natuurpark of bos in de buurt. Op 70 kilometer en ongeveer een uur rijden met de huurauto van Poznan is een prachtig uitgestrekt natuurpark te vinden. Sierakowski Park Krajobrazowy herbergt bossen, meertjes en heerlijke paden om over te wandelen, hiken of moutain biken. Het gebied, gelegen langs de rivier Warta, heeft talloze bijzonder mooie plekjes te bieden om heerlijk te genieten van het buitenleven. Neem vanuit Poznan de Dąbrowskiego en Świętego Wawrzyńca naar de DK92 richting Pniewy. Volg de DK92 tot aan Pniewy, neem daar de DK24 richting Kwilcz. Neem bij Kwilcz rechtsaf de DW186 en blijf de weg volgen tot in het natuurgebied Świętego Wawrzyńca. De huurauto parkeren kan ik een van de dorpjes in het gebied of de parkeerplaatsen in het park die over het algemeen gratis kunnen worden gebruikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.