Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Rijeka airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Rijeka

Auto huren Rijeka

De prachtige Kroatische havenstad Rijeka kan al decennialang rekenen op enthousiaste toeristen uit Nederland die de stad keer op keer weten te vinden. Het heerlijke weer, de bijzondere gastvrijheid van de Kroaten en de prachtige stad bieden alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Met uitzicht op de Adriatische Zee en een mooi stadscentrum ontdekken steeds meer reizigers dat Rijeka niet alleen een fijne plek is om in Kroatië aan te komen, maar ook om het land vandaan te ontdekken. Huur een auto via Skyscanner en ontdek het mooie Dalmatië tijdens een vakantie in Rijeka.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Rijeka?

Op het vliegveld van Rijeka zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief. Op Rijeka Airport zijn onder andere Enterprise, Sixt, Hertz, Europcar en Oryx te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in de terminal te vinden. Het vliegveld van Rijeka is niet heel groot, de weg naar de autoverhuurbedrijven is makkelijk te vinden.

Benzinepomp in de buurt van Rijeka

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour volgens het vol is vol principe. De huurauto wordt met een volle benzinetank afgeleverd en ook weer met een volle tank retour verwacht.

Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op ongeveer 6 kilometer en 7 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Rijeka. Neem vanaf het vliegveld de route richting uitgang naar de D103. Neem op de rotonde de tweede afslag en sla daarna rechtsaf naar de D102. Na ongeveer vijf minuten ligt de benzinepomp aan de linker- en rechterzijde.

Vanaf vliegveld Rijeka

Van Rijeka Airport naar het centrum van Rijeka is 25 kilometer en ongeveer 25 minuten rijden met de huurauto. Neem vanaf vliegveld Rijeka de weg richting uitgang en ga de D103 op. Neem op de rotonde de tweede afslag en ga vervolgens rechtsaf de D102 op richting Rijeka. Vervolg de route over de A7 en neem vervolgens afslag 9 naar de D404 richtin Rijeka. Ga rechtsaf de Ribarska ul op en direct daarna linksaf de Jelačićev trg op. Ga via deze straat richting het centrum van Rijeka.

Op bestemming aankomen

Rijeka

Rijeka is minder op toeristen berekend dan bijvoobeeld het populaire Opatija. Toch is de stad zeker de moeite waard. De ongekende Kroatische gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel en heerlijk eten kan in overvloed. Traditionele Oost-Europese gerechten en heerlijke Italiaanse gerechten die de band met het buurland bevestigen zijn volop te vinden. Het centrum van de stad bevindt zich rondom de belangrijke haven. De stadstoren, het theater van Ivan hoj Zajc en de Sint Vituskerk zijn de moeite van een bezoekje waard. Het is heerlijk winkelen in Rijeka en met de vele muziekfestivals in de zomer, de prachtige natuur in de directe omgeving van de stad en de toeristische hotspots met mooie stranden als Opatija en Ičići op nog geen half uur rijden is Rijeka een goed startpunt om Kroatië te leren kennen. Let er wel op dat het oude stadscentrum van Rijeka autovrij is, iets daarbuiten kan geparkeerd worden voor ongeveer €1,00 per uur.

Krk

Op 50 kilometer en ongeveer 50 minuten rijden met de huurauto ligt het levendige stadje Krk. Het stadje ligt op het eiland Krk, hetzelfde eiland waarop Rijeka Airport zich bevindt. Een ritje over het eiland is op zichzelf al de moeite waar, het eiland heeft prachtige natuur en fijne wegen om overheen te rijden en te genieten van het uitzicht. Langs de weg naar Krk-stad zijn verschillende parkeerplekken te vinden met mooie uitzichten over de heuvels en de Adriatische Zee. Het stadje Krk is erg pittoresk en heerlijk om een dagje doorheen te slenteren. De stadsmuur, verschillende kerken zoals de Kathedraal van Maria-Hemelvaart en het Frankopankasteel zijn de moeite van een bezoek zeker waard. De kleine, kronkelachtige straatjes in het centrum van Krk herbergen prachtige gebouwen, leuke winkeltjes en fijne restaurants. Parkeren kan aan de rand van het centrum voor ongeveer €1,00 per uur.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.