Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Oslo-Rygge airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Oslo-Rygge

Auto huren Oslo-Rygge

Oslo is een van de meeste gemoedelijke hoofdsteden van Europa. Het centrum van de stad is modern en ruim opgezet, maar er zijn ook nog verschillende interessante oude gebouwen te bezoeken. Een voorbeeld is Fort akerhus, maar ook de winkelstraat Bogstadveien en de verschillende kerken in de stad zijn de moeite waard. De sfeer in de stad is typerend voor Oslo. De combinatie van natuur en cultuur maakt Oslo tot een ongedwongen en fijne plek om vakantie te vieren. Geniet volop van wat het Oslofjord te bieden heeft en huur vooraf een auto via Skyscanner.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Oslo?

Op vliegveld Oslo-Rygge, ook wel Moss Airport Rygge, zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Europcar, Hertz en Sixt zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn op de begane grond in de terminal te vinden. Huur voor de vakantie een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal en de juiste auto voor de vakantieplannen in en rondom Oslo.

Benzinepomp in de buurt van Oslo

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto terug met een volle benzinetank. Vraag vooraf naar de voorwaarden bij het autoverhuurbedrijf.

Op 2,5 kilometer van vliegveld Oslo-Rygge en 4 minuten rijden met de huurauto is het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Neem vanaf het vliegveld de dorgaande weg rechtsaf richting Oslo. Neem een flauwe bocht naar links en ga rechtdoor op de eerste twee rotondes. Ga rechtsaf de Ryggeveien/Rv118 op, de benzinepomp ligt aan de rechterhand.

Vanaf vliegveld Oslo

Op nog geen 70 kilometer afstand en ongeveer 45 minuten rijden met de huurauto van Oslo-Ryge ligt het centrum van Oslo. Neem vanaf het vliegveld de doorgaande weg naar de E6 en sla de E6 op richting Oslo. Blijf op de E6 tot aan Oslo, neem afrit 3 richting Sentrum. Ga rechtdoor op de rotonde en neem op de volgende rotonde de eerste afslag naar Østre Tangent/Rv162. Sla linksaf en vervolg de weg naar het centrum van Oslo.

Op bestemming aankomen

Oslo

Oslo is een moderne en gemoedelijke stad waar de eeuwenoude geschiedenis en het uitzicht op het fjord een belangrijke plek innemen. Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, maar komt veel gemoedelijker over dan de meeste Europese hoofdsteden. Winkelen, lekker eten en terrasjes pakken kan heel goed in het centrum van de stad, Noren houden zelf ook zeker van genieten van het leven. Bezoek zeker het parlementsgebouw, Akerhusfort, het stadhuis, het operagebouw en de Oude Aker-kerk. Wandel door de stad om alle bijzondere gebouwen, mooie kerken en leuke winkels te bekijken. Parkeren in Oslo is betaald, voor ongeveer €1,50 tot €3,00 per uur kan de huurauto op straat of in een parkeergarage staan.

Fjellsjøkampen

Rondom Oslo zijn talloze prachtige natuurgebieden te vinden. Fjorden, bergen, de Noordzee, er is van alles te ontdekken. Noren zijn echte buitenmensen, actief de natuur in trekken is in veel gebieden makkelijk en de kans is groot dat andere wandelaars, fietsers en bergwandelaars het gebied al eerder met plezier hebben verkend. Een van de gebieden die zeker de moeite waard is, is Fjellsjøkampen. Op ongeveer 90 kilometer en een ruim uur rijden met de huurauto van Oslo is dit prachtige gebied te vinden. Wintersporters zijn hier in de wintermaanden volop te vinden. In de zomers is het heerlijk wandelen en genieten van de bergen en het heldere water in deze omgeving. Vanuit Oslo gaat de route over de Østre Tangent/Rv162 naar de E6. Neem bij de rotonde de vierde afslag naar E6/Ring 3 richting Trondheim/Sinsen en voeg in op Ring3/Rv150. Neem de afslag E6 richting Trondheim/Gardermoen Flyplass. Volg de E6 tot Eidsvoll Verk, neem daar de afslag en neem op de rotonde de derde afslag naar de Rv180. Blijf op de Rv180 en sla rechtsaf naar de Gjødingssætervegen. Langs deze weg is het mogelijk om in kleine parkeerhavens de huurauto te parkeren en een wandeling in het natuurgebied te maken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.