Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Seattle / Tacoma International airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Seattle / Tacoma International

Gaat u vliegen naar Seattle en wilt u vervolgens een huurauto tot uw beschikking hebben? Ontdek dan hoe u snel en gemakkelijk via Skyscanner een auto kunt huren op de luchthaven van Seattle en wat u allemaal kunt verwachten als u met uw huurauto naar en in Seattle gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Seattle

De luchthaven van Seattle, officieel Seattle–Tacoma International Airport geheten maar vaak ook Sea–Tac Airport of Sea–Tac genoemd, ligt ongeveer 15 kilometer ten zuiden van Downtown Seattle. Op het vliegveld van Seattle bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Alamo, Budget, Hertz, National en Thrifty. Alle genoemde autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane gepasseerd heeft en uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra uw autopapieren in orde zijn gemaakt en u de autosleutels in ontvangst heeft genomen kunt u meteen doorlopen naar uw huurauto, die meestal al buiten op u te wachten staat.

Tankstations in de omgeving van de luchthaven van Seattle

Afhankelijk van wat er afgesproken is in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto aan het einde van uw huurperiode weer met een volle tank in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want op de toegangsweg naar de luchthaven vindt u op de Airport Expressway een Pacific Pride tankstation. Daarnaast zijn er op de wegen rondom Seattle diverse tankstations te vinden, waaronder een 76, ARCO en Shell tankstation op de WA-99.

Met de huurauto naar Seattle rijden

Als u met uw huurauto naar Seattle gaat rijden dient u zodra u via de Airport Expressway het luchthaventerrein afrijdt de borden richting WA-518 E / I-5 / I-405 te volgen en vervolgens de WA-518 op te rijden. Daarna neemt u de afslag naar de I-5 N en vervolgens na ongeveer een kwartier afslag 164A (Dearborn St). Dan volgt de borden richting James St / Madison St. en blijft richting Madison St rijden, u komt dan vanzelf in het centrum van Seattle terecht. Zonder files of verkeersopstoppingen duurt de rit van Seattle–Tacoma International Airport naar Downtown Seattle ongeveer twintig minuten. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Seattle

Seattle ligt in het noordwesten van de Verenigde Staten van Amerika en staat bekend vanwege de vele toonaangevende musea die hier te vinden zijn. Daarnaast zijn de indrukwekkende Space Needle en het gezellige Pike Place Market twee belangrijke iconen van de stad. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere Amerikaanse stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Seattle u allemaal niet mag missen.

Seattle is een ruim opgezette stad die prima is toegespitst op het autoverkeer. Het aantal parkeerplaatsen op de openbare weg is in het centrum van Seattle zeer beperkt, dus als u uw huurauto dicht bij bezienswaardigheden wilt parkeren kunt u het beste op zoek gaan naar een parkeergarage of -terrein, die overigens vaak heel betaalbaar zijn. Bent u van plan om ook in Seattle te overnachten, zoek dan op Skyscanner naar hotels in Seattle met parkeerfaciliteiten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.