Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op La Palma airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur La Palma

Auto huren La Palma

Gaat u vliegen naar La Palma om daar te overwinteren of gewoon heerlijk een weekje in de zon te liggen? Vergeet dan niet om naast uw vliegtickets en hotel een huurauto te reserveren, want dan heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u dit prachtige eiland op eigen houtje ontdekken.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van La Palma

La Palma is in tegenstelling tot alle andere Canarische eilanden vooral bestemd voor rustzoekers, want dit eiland heeft als enige niet te lijden onder massatoerisme. De luchthaven van La Palma, ook wel La Palma Airport genoemd, ligt ingeklemd tussen de dorpjes Breña Baja en Villa de Mazo, 8 kilometer ten zuiden van de Santa Cruz de La Palma. Op het vliegveld van La Palma zult u diverse autoverhuurbedrijven aantreffen, waaronder Atesa, Europcar, Avis, Hertz, Keddy, Orlando en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal vertegenwoordigd op de luchthaven van La Palma, u hoeft dus nooit ver met uw koffers te lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van La Palma

Waarschijnlijk staat in de voorwaarden van uw autoverhuurovereenkomst dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie met een volle tank dient in te leveren. Als u vanuit Santa Cruz de La Palma naar de luchthaven gaat rijden kunt uw huurauto het beste volgooien bij de Cepsa die aan de LP-2 ligt, even ten zuiden van Santa Cruz de La Palma. Rijdt u vanuit het zuiden naar het vliegveld, dan kunt u onder meer tanken bij het Pican tankstation aan de LP-206, vlak nadat u het plaatsje Los Canarios bent gepasseerd.

Met de huurauto op La Palma rijden

La Palma bestaat uit een achttal hoofdwegen die aangeduid worden met één cijfer (bijvoorbeeld LP-2) en daarnaast secundaire en tertiaire wegen die aangeduid worden met twee of drie cijfers. Over het algemeen zijn alle wegen op La Palma prima onderhouden, en ook de bewegwijzering is goed en duidelijk. Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld naar Santa Cruz de La Palma gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de LP-5 op te rijden richting Santa Cruz de La Palma, welke vervolgens overgaat in de LP-2. Vlak voordat u het stadje binnenrijdt gaat u de heuvels in en rijdt u over de LP-20 door het natuurpark Risco de la Concepción. Zodra u de daling weer inzet ziet u Santa Cruz de La Palma aan uw voeten liggen. De rit van de luchthaven van La Palma naar Santa Cruz de La Palma duurt meestal een kleine twintig minuten.

La Palma

La Palma is een echt vakantieoord voor natuurliefhebbers en rustzoekers, maar ook als u van zonnebaden houdt is La Palma een ideale reisbestemming. La Palma is rijk aan natuurparken en wandelgebieden, zoals de laurierbossen van La Zarza en het Parque Nacional de la Caldera de Taburiente. Wilt u weten wat u allemaal op La Palma kunt gaan doen, bekijk dan hier wat de bezienswaardigheden op La Palma zijn. Bent u ook nog op zoek naar accommodatie, laat Skyscanner u dan helpen hotels op La Palma te vinden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.