Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Berlin Schoenefeld airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Berlin Schoenefeld

Auto huren Berlijn Schoenefeld

Bruisend, vernieuwend, edgy en levendig, Berlijn heeft een bijzondere reputatie die liefhebbers van kunst, cultuur, geschiedenis, architectuur en uitgaan weet te verbinden. Ervaar deze bijzondere stad door te proeven van de nieuwe ontwikkelingen, bewogen geschiedenis en relaxte levenshouding. Trek de stad uit met een huurauto om de prachtige natuur in Oost-Duitsland te ontdekken. Huur vooraf een auto via Skyscanner en ervaar Berlijn als nooit tevoren.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Berlijn Schoenefeld?

Op vliegveld Berlijn Schoenefeld, of Berlin Schönefeld Airport, zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich net buiten Terminal A, tegenover de ingang is het Mietwagencentre te vinden waar de balies van de autoverhuurbedrijven zijn gevestigd. Enterprise/National/Alamo, Avis Budget, Europcar, Hertz/Dollar Thrifty, Sixt en Buchbinder/Global zijn op het vliegveld van Berlijn actief.

Benzinepomp in de buurt van Berlijn Schoenefeld

De meeste autoverhuurbedrijven hanteren een vol-volbeleid, wat betekent dat de huurauto met een volle benzinetank wordt verhuurd en weer retour wordt verwacht. Vraag vooraf naar de voorwaarden om niet voor onverwachte kosten komen te staan.
Op slechts anderhalve kilometer en ongeveer 3 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Berlijn Schoenefeld is het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Neem vanaf het Mietwagencentre bij Terminal A de Flughafen richting uitgang. Sla linksaf naar Mittelstrasse/B96a. Na ongeveer een kilometer is de benzinepomp aan de rechterkant te vinden. Vanuit het centrum van Berlijn is de benzinepomp via de A113 en de B96a te bereiken.

Vanaf vliegveld Berlijn Schoenefeld

Het centrum van Berlijn ligt op ongeveer 23 kilometer en 30 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Berlijn Schoenefeld. Neem vanaf het vliegveld de Flughafen bij Terminal A richting uitgang en sla rechtsaf de B96a op en neem de A113 linksaf richting Berlin-Zentrum. Vervolg de weg naar de A100, neem aflsag 20 en sla rechtsaf naar Tempelhofer Damm/B96. Blijf de weg volgen, de Tempelhofer Damm gaat over in de Wilhelmstrasse die leidt naar het centrum van de stad.

Op bestemming aankomen

Berlijn

Berlijn is een bruisende stad waarin cultuur, vernieuwing, uitgaan, mode, geschiedenis, muziek en kunst samenballen tot een bijzondere mix die blijft boeien. Tijdens een eerste bezoek aan de Duitse hoofdstad mogen de Brandenburger Tor, East Side Gallery, de Fernsehturm, het Holocaustmonument en de Berliner Dom niet ontbreken. Ook Checkpoint Charlie, Slot Charlottenburg, het Pergamonmuseum en het Nicolaiviertel zijn de moeite van een bezoek waard. Struin door de Kurfürstendamm, de Hackesche Höfe en Kastanienallee om lekker te winkelen en geniet van de vele restaurants, bars en clubs om in de avonduren Berlijn op een andere manier te ontdekken. Deze stad trekt talloze toeristen en expats, dus vraag gerust aan locals tips voor leuke restaurants, winkels en clubs in de buurt. De meeste Berlijners helpen bezoekers aan hun mooie stad graag. Parkeren in het centrum van Berlijn is goed geregeld. Er zijn parkeerplaatsen op straat en in parkeergarages, afhankelijk van de parkeerzone kost het parkeren van de huurauto €1,00 tot €3,00 per uur. Het loont om de huurauto net even buiten het centrum te parkeren en te voet of met het openbaar vervoer de stad in te reizen.

Hoher Fläming

Ondanks dat Berlijn een bijna onuitputtelijke hoeveelheid bezienswaardigheden heeft, is het zeker de moeite om de stad uit te trekken met de huurauto. Door de ligging vlak bij de grenzen met Polen en Tsjechië is het gebied historisch erg interessant, daarnaast zijn er verschillende prachtige natuurgebieden in de directe omgeving van Berlijn te vinden. Een aanrader die ietsje verder ligt, is het park Hoher Fläming op 93 kilometer en een uur rijden met de huurauto van het centrum van Berlijn. Heuvels, zwerfstenen, burchten en kristalheldere beekjes wisselen elkaar af. Het beschermde natuurgebied Belziger Landschaftswiesen is onderdeel van het park en een van de belangrijkste broedgebieden voor weidevogels in Duitsland. Neem vanuit Berlijn de B2/B5 westwaards en neem vervolgens de A100 richting Dresen/Leipzig. Neem de volgende afslag en voeg in op de A115/E51 richting Leipzig/Potsdam. Vervolg de weg over de A10/E51, hou links aan en neem de A9. Neem afslag 6 en sla rechtsaf, sla vervolgens rechtsaf naar de K6925 om naar het bezoekerscentrum te gaan.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.