Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Ben Gurion (Tel Aviv) airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Ben Gurion (Tel Aviv)

Auto huren Tel Aviv

Kunst, architectuur, de Middellandse Zee, een bruisend nachtleven, een prachtige boulevard en een mengelmoes aan culturen. Tel Aviv is een unieke stad met een heel eigen karakter. Met een relatief korte geschiedenis waarin architecten de stad als speeltuin gebruikten en de mooi titel Meest Homovriendelijke Stad van 2011 is de stad in een krappe eeuw uitgegroeid tot een bijzondere fijne woonplaats en vakantiebestemming. Met een huurauto is een dagje naar Petra, Jeruzalem of de Dode Zee een mooie aanwinst voor een al prachtige vakantie. Huur de auto in Tel Aviv het goedkoopste via Skyscanner en de reis kan beginnen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Tel Aviv?

Het vliegveld van Tel Aviv heeft officieel Ben Gurion Airport. Op het vliegveld van Tel Aviv zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Bij de balies van de bedrijven kan ter plekke een auto worden gehuurd, al is het aan te raden om vooraf een huurauto te reserveren. Op het vliegveld zijn de balies van Avis, Budget, Dollar Thrifty, Eldan, Hertz en Shlomo Sixt te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn te vinden bij Terminal 3.

Benzinepomp in de buurt van vliegveld Tel Aviv

Let op, verhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle tank benzine. Wanneer dit niet is gedaan, worden de kosten voor de benzine en het tanken doorberekend aan de klant.

De dichtstbijzijnde benzinepomp bij vliegveld Tel Aviv ligt tegen het terrein van de luchthaven aan. Voor het verlaten van het vliegveld richting Tel Aviv, kan Ha Teufa Boulveard worden genomen richting de 1. Voor het tankstation gaat de route via de 4503 naar de rotonde voor de aansluiting op de 40. Voor de rotonde, aan de linkerhand, zit een tankstation. De 40 sluit aan op de 1 voor reizigers richting Tel Aviv.

Vanaf vliegveld Tel Aviv

Vanaf Ben Gurion Airport naar Tel Aviv is het ongeveer 20 kilometer en zo'n 20 minuten rijden met de huurauto. Vanaf het vliegveld kunnen de borden richting uitgang en Tel Aviv worden gevolgd. De 4503 gaat bij de uitgang van het vliegveld over in de oprit naar de 1. De 1 leidt richting het centrum van Tel Aviv, afhankelijk van de exacte bestemming kan afslag 13, 14 of 15 richting het centrum van de stad worden genomen.

Op bestemming aankomen

Tel Aviv

Tel Aviv is een bruisende stad. De stad staat bekend om het uitgaansleven, het heerlijke weer en de goede sfeer. De bijzondere architectuur en goede ligging maken Tel Aviv een fijne uitvalsbasis voor vakantiegangers met een huurauto. Een uitstapje naar de Dode Zee, Petra en Jeruzalem mag zeker op de lijst om Israël een beetje te leren kennen. Parkeren in het centrum van Tel Aviv kan lastig zijn. Parkeren kan alleen bij de blauwe en witte strepen, bij andere kleuren gelden parkeerbeperkingen. De makkelijkste en veiligste optie is een parkeergarage vinden. In het centrum kan een parkeergarage duur zijn, zo rond de €5,00 per uur. Buiten het centrum of bij het hotel parkeren en de bus nemen het centrum in is voor de dagen die in Tel Aviv worde gespendeerd de beste optie.

Jeruzalem

Jeruzalem is wegens de religieuze betekenis en lange geschiedenis een enorm interessante stad om te bezoeken. Het is een van de oudste bewoonde steden ter wereld en wereldberoemd door de Klaagmuur, de Tempel van Salomo die in de 6e eeuw werd vernietigd en natuurlijk de plek waar Jezus de laatste jaren van zijn leven heeft gespendeerd. Van Tel Aviv is het met een huurauto slechts een uur rijden naar Jeruzalem wat ruim 65 kilometer westwaards ligt. De 1 leidt vanuit het centrum van Tel Aviv naar Jeruzalem. De Ben Gurion Boulevard/50 leidt naar het centrum van Jeruzalem. Het is aan te raden om buiten het centrum van Jeruzalem te parkeren en de bus te pakken. Het kan ondanks de recente verbeteringen aan de infrastructuur druk zijn in het centrum van Jeruzalem. De huurauto kan veilig een dagje in een parkeergarage of op een parkeerplek buiten het centrum van Jeruzalem staan.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.