Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Turijn airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Turijn

Auto huren Turijn

Wie voor een vakantie of zakenreis naar Turijn gaat vliegen heeft de mogelijkheid een auto te huren in Turijn. Indien u dat wenst kunt u heel eenvoudig via Skyscanner een huurauto op het vliegveld van Turijn reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Turijn

De luchthaven van Turijn, ook wel Turin Airport, Aeroporto di Torino, Turin-Caselle Airport, Aeroporto di Torino-Caselle of Sandro Pertini Airport genoemd, bevindt zich 15 kilometer ten noordwesten van de stad Turijn bij het dorpje Caselle Torinese. Op het vliegveld van Turijn zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Budget, Enterprise, Hertz, Europcar, Locauto, Maggiore, Sicily by Car, Thrifty en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra uw papieren in orde zijn gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al buiten op de parkeerplaats al voor u klaar staat.

Tankstations in de omgeving van Turin Airport

De kans is groot dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren, het is daarom aan te raden aan het einde van uw reis een tankstation op te zoeken dat zich dicht bij de luchthaven bevindt. De dichtstbijzijnde tankstations bevinden zich in Turijn, zowel in de binnenstad als in de buitenwijken. Daarnaast zijn er enkele tankstations op de A55 te vinden, de snelweg die vlak langs het vliegveld loopt.

Met de huurauto naar Turijn rijden

Als u met uw huurauto naar Turijn gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de RA10 op te rijden en de borden richting Turijn (Torino) te volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad terecht. De autorit van het vliegveld van Turijn naar het centrum van de stad duurt meestal zo’n vijftien minuten, mits u niet in de file terecht komt.

Turijn

De meeste toeristen vliegen naar Turijn om te gaan skiën in de wintersportgebieden rond Bardonecchia en Pragelato of een autorondreis door Noord-Italië te gaan maken. Turijn zelf is echter zeker ook een bezoekje waard, want dit Noord-Italiaanse stadje barst van de statige boulevards, prachtige parken en adembenemende historische gebouwen, paleizen, pleinen en galerijen. Wilt u weten wat u allemaal in Turijn kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Turijn u zeker niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner bekijken in welke hotels in Turijn u allemaal zou kunnen overnachten.

Turijn is een historische stad die gekenmerkt wordt door kleine smalle straatjes, eenrichtingswegen en voetgangersgebieden; met uw huurauto door Turijn rijden vergt dus wat behendigheid en geduld. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat bepaalde wijken in het centrum, waaronder de historische binnenstad en het gebied rondom de Castello del Valentino niet of beperkt toegankelijk zijn voor auto’s. Rijdt u deze zogenaamde ZTL-gebieden toch binnen, dan krijgt u een fikse boete. Indien u uw huurauto in het centrum van Turijn wenst te parkeren moet u uitkijken naar een “Blauwe zone”, hier kunt u tegen betaling uw huurauto neerzetten. Daarnaast zijn er in het centrum van Turijn diverse parkeergarages te vinden waar u uw auto bewaakt kunt parkeren. Bent u van plan om te gaan overnachten in Turijn, boek dan een hotel met parkeerfaciliteiten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.