Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Berlin Tegel airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Berlin Tegel

Tegel Airport Berlijn (Flughafen Berlin-Tegel) is de grootste internationale luchthaven van Berlijn en de vierde drukste luchthaven van Duitsland. Vliegt u naar Tegel Airport en heeft u vervolgens een huurauto nodig voor uw rondreis? Dan is het voor u het handigste om een auto te huren op de luchthaven, zodat u na aankomst direct kunt doorrijden naar uw volgende bestemming. Met autohuur Tegel Airport kunt u kiezen uit talloze autoverhuurbedrijven met kleine, middenklasse of luxe auto's tegen concurrerende prijzen.

Met de huurauto naar Berlijn

Op Tegel Airport kunt u kiezen uit een zestal verschillende autoverhuurbedrijven. Zodra u op de luchthaven arriveert, door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gehaald, kunt u doorlopen naar de balies van de autoverhuurbedrijven. Zij zijn gevestigd op de begane grond bij Terminal E en parkeerplaats P2. Hier worden uw papieren snel in orde gemaakt, zodat uw vakantie direct na aankomst kan beginnen! Houd er rekening mee dat enkel voertuigen met een lage CO2-uitstoot zijn toegestaan in het centrum. Controleer dus bij uw verhuurder of de auto een speciale Groene Zone-sticker heeft. De luchthaven ligt op 8 kilometer ten noordwesten van Berlijn, dus u bent in een half uurtje in het centrum, zonder gebruik te hoeven maken van openbaar vervoer. Er zijn diverse routes mogelijk, afhankelijk van uw exacte bestemming. De autoweg B2/B5 is echter de meest directe route naar het centrum.

Rijden in Berlijn met uw huurauto

Berlijn is een van de meest autovriendelijke steden in Europa. De wegen zijn breed en de bezienswaardigheden zijn gemakkelijk bereikbaar. De bewegwijzering is hier duidelijk aangegeven, maar natuurlijk is een actueel navigatiesysteem een prettig steuntje in de rug. Vergeet niet dat fietsers op de meeste fietspaden in de stad voorrang hebben.
Het vinden van een parkeerplek in het centrum kan soms wat lastig zijn. Talloze hotels hebben echter een eigen parkeerplaats waar u uw huurauto kunt parkeren. Mocht dit bij u niet het geval zijn en u wilt er zeker van zijn dat uw auto veilig staat, dan kunt u uw auto het beste in een parkeergarage stallen. Daar betaalt u zo'n €1 tot €3 per uur. Er zijn talloze parkeergarages in het centrum, zoals het Internationales Handelszentrum (Dorotheenstr. 30), Q-park Unter de Linden (Bebelplatz) en Apcoa Alexa (Grunerstrasse 20). Of informeer bij uw hotel waar in de buurt u de auto het beste kunt plaatsen. Het is ook mogelijk om betaald te parkeren op straat. Let wel goed op waar u mag staan en wat de kosten per uur zijn.

Soorten huurauto’s

Met autohuur Tegel Airport kunt u kiezen uit diverse soorten huurauto’s, variërend van handige kleine stadsautootjes tot grote gezinswagens, sportauto's en mini-busjes. Vooral als u van plan bent om veel door de stad te gaan rijden en weinig bagage heeft, kunt u het beste een kleinere auto huren. Die zijn eenvoudiger te parkeren en heel zuinig in gebruik.

Hotels in Berlijn

In Berlijn zijn veel hotels te vinden die eigen parkeergelegenheid bieden. Ga naar de website van Skyscanner om hotels in Berlijn met parkeermogelijkheden met elkaar vergelijken, en kijk ook op de kaart om te zien hoe snel u vanaf elk hotel bij alle toeristische attracties bent, zoals het Rijksdaggebouw en de gezellige Gendarmenmarkt. Zo boekt u snel en eenvoudig een hotel dat voldoet aan al uw wensen.

Huurauto afleveren

Nadat uw bezoek aan Duitsland ten einde is gekomen levert u voor vertrek uw huurauto weer in op Tegel Airport. Soms is het ook mogelijk om de auto op een andere locatie in te leveren. Uw autoverhuurbedrijf zal u hiervoor instructies hebben gegeven. Als u uw auto met een volle tank dient in te leveren, vergeet dan niet te stoppen bij een van de tankstations langs de route. Zo zijn er tankstations gevestigd aan de Westhafenstraße 1 en aan de Heidestraße 19.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.