Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Warschau Modlin airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Warschau Modlin

Auto huren Warschau Modlin

Heeft u een vlucht naar Warschau geboekt en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben? Dan kunt u het beste een auto huren op Warschau Modlin Airport. Hier leest u hoe u eenvoudig via Skyscanner een huurauto kunt reserveren en waar u rekening mee dient te houden als u met uw huurauto naar Warschau en omgeving gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op Warschau Modlin Airport

Warsaw–Modlin Mazovia Airport, niet te verwarren met Warschau Chopin Airport, ligt ongeveer 40 kilometer ten noorden van Warschau en wordt vooral gebruikt door budgetmaatschappijen. Op Warschau Modlin Airport bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Enterprise, Express Rent a Car en Hertz. Alle autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, wat erop neerkomt dat u nooit ver hoeft te sjouwen met uw koffers als u uw huurauto gaat afhalen.

Tankstations in de omgeving van Warschau Modlin Airport

Bij veel autoverhuurbedrijven op Warsaw–Modlin Mazovia Airport dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer volgetankt in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom het vliegveld bevinden zich diverse tankstations. Op de S7, die vlak langs de luchthaven loopt, vindt u bij de afslag naar Route 62 (die naar het vliegveld leidt) een Statoil tankstation. Daarnaast kunt u ook elders op de S7 tanken, wat met name handig is als u vanuit Warschau naar het vliegveld gaat rijden.

Met de huurauto naar Warschau rijden

Als u met uw huurauto vanaf Warsaw–Modlin Mazovia Airport naar de stad gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en de Generała Wiktora Thommée (DK62) op te rijden. Vrijwel direct daarna rijdt u de snelweg E77 / S7 op in de richting Warszawa (Warschau). Houd na ongeveer een half uur links aan en volg de borden richting Wisłostrada / Wybrzeże Gdyńskie, dan komt u vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files of verkeersopstoppingen duurt de gehele autorit van Warschau Modlin Airport naar het centrum van Warschau ongeveer drie kwartier. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Warschau

De Poolse hoofdstad telt helaas niet veel historische gebouwen omdat deze tijdens de Tweede Wereldoorlog vrijwel allemaal met de grond gelijk zijn gemaakt. Toch is er in Warschau van alles te zien en te doen. Wilt u weten wat u allemaal gedaan moet hebben als u een bezoek brengt aan Warschau, lees dan welke bezienswaardigheden in Warschau u zeker moet gaan bekijken. Zoekt u tevens hotels in Warschau, ontdek dan dan hoe u deze eenvoudig kunt boeken via Skyscanner.
In het centrum van Warschau geldt op werkdagen van 8:00 tot 18:00 overal betaald parkeren op de openbare weg. Uiteraard kunt u uw huurauto ook neerzetten op een van de vele parkeerterreinen die in de stad te vinden zijn, waaronder naast diverse grote hotels, zoals het Sofitel Victoria, Mercure Centrum, Marriott en Sheraton, naast het hooggerechtshof (Sąd Najwyzszy) en op de Plac Krasiński, dat dicht bij de historische binnenstad ligt. Bent u van plan om ook in Warschau te overnachten, boek dan een hotel dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.