Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Zadar airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Zadar

Auto huren Zadar

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar de Kroatische Riviera en wilt u deze prachtige vakantiebestemming per huurauto gaan ontdekken? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren in Zadar.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Zadar

De luchthaven van Zadar, ook wel Zadar / Zemunik Airport genoemd, ligt 8 kilometer van het centrum van Zadar en is een belangrijke luchthaven voor zonliefhebbers die naar de Kroatische Riviera op vakantie gaan. Vanaf het vliegveld van Zadar zijn alle badplaatsen aan de Kroatische Riviera, zoals Krk, Hvar, Bol, Makarska en Rovinj snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken. Op de luchthaven van Zadar zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avantcar, Avis, Enterprise, Firefly, Fleet Rent a Car, Hertz, Last Minute Rent a Car, Oryx, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal, u hoeft dus nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald niet ver met uw koffers te lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Zadar

Afhankelijk van wat er in uw autoverhuurovereenkomst is afgesproken dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie mogelijk weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want in en rond het centrum van Zadar bevinden zich talloze tankstations. Daarnaast zijn op de meeste snelwegen nabij de luchthaven van Zadar diverse tankstations te vinden, waaronder op de A1 / E71 en op de provinciale wegen D8 en D424.

Met de huurauto naar Zadar rijden

Bent u van plan om na aankomst met uw huurauto naar het centrum van Zadar te gaan rijden, dan dient u vanaf het luchthaventerrein de D502 (Benkovačka cesta) op te rijden. Indien u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in de binnenstad van Zadar terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Zadar Airport naar het centrum van de stad nog geen 20 minuten.

Met de huurauto naar de Kroatische Riviera rijden

Als u nadat u aangekomen bent rechtstreeks met uw huurauto naar een badplaats aan de Kroatische Riviera gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de D502 (Benkovačka cesta) op te rijden en vervolgens de afslag naar de A1 te nemen. Kies daarbij voor de richting Zagreb / Rijeka als u eindbestemming ten noorden van Zadar ligt, en de richting Split / Šibenik als uw eindbestemming zich ten zuiden van Zadar bevindt. Vergeet niet dat u vrijwel overal op de A1 tol dient te betalen. U kunt hiervoor contant geld of uw creditcard gebruiken.

Zadar

Alhoewel de meeste zonaanbidders Zadar overslaan en rechtstreeks met hun huurauto naar hun eindbestemming aan de Kroatische Riviera rijden, is deze prachtige historische Kroatische stad zeker een bezoekje waard. Zadar is vooral bekend vanwege de 34 kerken die de stad telt. De bekendste kerk is de Sint Donat, een pre-Romaanse kerk die in Byzantijnse stijl gebouwd is en het symbool van Zadar is. Wilt u weten wat u allemaal in Zadar kunt zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Zadar u op uw verlanglijstje moet zetten.

Een groot gedeelte van de historische binnenstad van Zadar is alleen toegankelijk voor voetgangers, u kunt uw huurauto daarom het beste aan de rand van het centrum (betaald) parkeren. Mocht u op zoek zijn naar hotels in Zadar dan kunt u het beste een hotel met eigen parkeerfaciliteiten selecteren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.