Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Zaragoza airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Zaragoza

Auto huren Zaragoza

Als u een auto wilt huren op Zaragoza Airport, bijvoorbeeld omdat u een autorondreis door Catalonië of Spaans Baskenland gaat maken, dan kunt u heel snel en eenvoudig uw huurauto reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Zaragoza

Wie naar Zaragoza gaat vliegen landt op Zaragoza Airport, dat 16 kilometer ten westen van Zaragoza ligt. Zaragoza Airport wordt vooral door charter- en budgetmaatschappijen gebruikt, die vluchten verzorgen naar onder meer Frankrijk, Engeland, Polen en de Canarische Eilanden. Op de luchthaven van Zaragoza bevinden zich een groot aantal autoverhuurbedrijven, waaronder Europcar, Goldcar en Rhodium. Alle autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Zaragoza hebben een balie in de aankomsthal, waar u direct heen kunt lopen zodra u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaar staat op het parkeerterrein naast de terminal.

Tankstations in de omgeving van Zaragoza Airport

Net zoals in veel andere landen het geval is dient u bij veel autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Zaragoza uw huurauto aan het einde van uw reis weer volgetankt in te leveren, het is dus raadzaam om te weten waar de nabijgelegen tankstations zich bevinden. Rondom de de luchthaven zijn diverse tankstations te vinden, waaronder op de E90, vlak voor de afslag naar de luchthaven. Gaat u vanuit het centrum van Zaragoza naar het vliegveld rijden dan kunt u tanken op de N-232, vlak voor de kruising met de E-90.

Met de huurauto naar Zaragoza rijden

Indien u met uw huurauto rechtstreeks vanaf de luchthaven van Zaragoza naar de stad gaat rijden dan dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de Carretera del Aeropuerto (N-125) op te rijden. Na ongeveer 5 minuten komt u bij een rotonde waar u de derde afslag neemt richting Logroño / A-68 / Pamplona / A-23 / Huesca / Barcelona. Houd vervolgens rechts aan en volg na enkele minuten de borden richting El Portillo / Centro Ciudad (AP-68). Blijf deze weg volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van Zaragoza. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Zaragoza Airport naar de binnenstad een klein half uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Zaragoza

Zaragoza is een perfect startpunt voor een rondreis door Catalonië of Spaans Baskenland, want de stad barst van de historische monumenten, heerlijke restaurants en gezellige cafés en tapas bars. Wilt weten wat u allemaal in Zaragoza kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Zaragoza u allemaal niet mag missen.
In het centrum van Zaragoza loopt u de kans om in opstoppingen terecht te komen, met name tijdens de spits. Daarnaast kan het enige moeite om een parkeerplaats te vinden, zet uw huurauto daarom bij voorkeur neer op een parkeerterrein of in een parkeergarage. Indien u van plan bent om ook in de stad te gaan overnachten kunt u het beste op Skyscanner zoeken naar hotels in Zaragoza die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken, dat bespaart u een hoop parkeergeld.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.