Auto huren op Zürich airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Zürich

Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

###Auto huren Zürich De Zwitserse hoofdstad Zürich is een stad met een bruisend cultureel leven, een gemoedelijke sfeer en een prachtig uitzicht op de Zürichsee en niet ver van indrukwekkende bergketen waar de bekende Jungfrau te vinden is. Voor een goede combinatie van stad en natuur is Zürich een bijzonder goed startpunt. Huur vooraf een auto via Skyscanner om Zürich en haar omgeving te verkennen tijdens een prachtige trip naar Zwitserland. ###Waar huur je een auto op het vliegveld van Zürich? Op vliegveld Zürich zijn verschillende nationaal en internationaal opererende autoverhuurbedrijven actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in het Airport Center op level 1 in de Terminal. Op het vliegveld zijn Flughafen Zürich, Budget, Avis, Dollar/Thrifty, National, Europcar, Hertz, Enterprise en Sixt te vinden. Om snel en gemakkelijk de huurauto op te kunnen halen op vliegveld Zürich, is het aan te raden om vooraf de huurauto te reserveren via Skyscanner. ###Benzinepomp in de buurt van Zürich Veel autoverhuurbedrijven hanteren een vol-volbeleid, dit betekent dat de huurauto met een volle benzinetank wordt verhuurd en weer terug wordt verwacht aan het einde van de huurperiode. Vraag vooraf naar de voorwaarden, voor huurauto's die niet volgetankt worden ingeleverd kunnen extra kosten worden berekend.
Op het terrein van vliegveld Zürich is een tankstation te vinden. De benzinepomp is slechts 1 kilometer en ongeveer 4 minuten rijden met de huurauto van het vliegveld, vanaf het ophaalpunt van de huurauto's is het slechts 500 meter rijden. Neem vanaf het vliegveld of het ophaalpunt de Rondellstrasse richting uitgang. Neem een flauwe boct naar links naar de Butzenbüelring. Vlak na de Y-splitising is de benzinepomp aan de rechterkant te vinden. ###Vanaf vliegveld Zürich Vliegveld Zürich ligt op slechts 11 kilometer en 15 minuten rijden met de huurauto van het centrum van de stad Zürich. Neem vanaf het vliegveld de Rondellstrasse richting uitgang en neem een flauwe bocht naar links naar de Butzenbüelring. Volg de borden A1/A51 richting Zürich en voeg in op de A51. Volg de linkerrijstroken richting A1/A4 richting Zürich-City. Neem afslag 64 naar de A1L richting Zürich-City. Blijkf op de 1L en sla linksaf naar de Wasserwerkstrasse. Blijf de weg langs het water volgen tot in het centrum van Zürich. ###Op bestemming aankomen ###Zürich De hoofdstad van Zwitserland is een plek waar vakmanschap, cultuur, het zakenleven en genieten van het gemoedelijke stadsleven elkaar ontmoeten. Zürich weet de typisch Zwitserse kwaliteiten als efficiëntie en precisie te combineren met een bruisend stadsleven wat toch een heel relaxt en toegankelijk karakter heeft weten te behouden. Het oude stadscentrum rondom Augustinergasse kent prachtige bezienswaardigheden, bezoek zeker de Fraumünsterkerk, de Hardturm en de Oude Raadszaal. Een bezoek aan de stad is niet compleet zonder een museum, gallerie of expositieruimte van binnen te zien. Om luxe te winkelen is de Bahnhofstrasse de place to be en even ontsnappen aan de stad kan heerlijk bij de Zürichsee. De huurauto parkeren kan op straat in het centrum van Zürich, al zijn de plekken beperkt. Parkeren in de parkeergarages kost ongeveer €2,00 per uur. ###Jungfrau Een van de mooiste en bekendste bergen in Zwitserland is de Jungfrau in Lauterbrunnen. Vanaf Zürich is het 130 kilometer en ruim anderhalf uur rijden met de huurauto naar skigebied Lauterbrunnen, waarvandaan prachtige wandelingen in het gebied rondom de Jungfrau kunnen worden gemaakt. Neem vanuit Zürich de Gessnerallee naar weg 3 en voeg in op de A3W. Neem vervolgens de A3 richting Bern/Basel en neem daarna de A4 naar Luzern. Neem vervolgens de A14, voeg in op de A2 en neem de A8 richting Interlaken. Blijf de weg volgen tot aan Interlaken, neem daar afslag 25 richting Lauterbrunnen. Blijf de weg naar Lauterbrunnen volgen, parkeren van de huurauto kost ongeveer €1,50 per uur.

Hertz
Europcar
Avis
Sixt
Thrifty Worldwide
Enterprise

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.

*Dit is een geschatte prijs om je te helpen kiezen uit een groot aantal opties. De prijs van vandaag is gebaseerd op het gemiddelde van de laagste prijzen op Skyscanner gedurende elk van de afgelopen 15 dagen.