Kaart

Vliegtickets vanaf Keulen vergelijken op Skyscanner

Indien u op zoek bent naar goedkope vliegtickets dan kan het zinvol om eens te zoeken naar vliegtickets vanaf Keulen, want deze luchthaven ligt op slechts een klein uurtje rijden van de Nederlandse grens. Luchthaven Keulen/Bonn of Cologne/Bonn Airport, zoals het vliegveld van Keulen officieel wordt genoemd, is een belangrijk verkeersknooppunt voor diverse budgetmaatschappijen, zoals Germanwings, Air Berlin, TUIfly en SunExpress, die u naar talloze zon- en wintersportbestemmingen vliegen.

Vervoer naar de luchthaven van Keulen

Luchthaven Keulen/Bonn is zeer goed per trein bereikbaar, want de ICE International-hogesnelheidstrein rijdt zeven keer per dag vanaf Amsterdam via Utrecht en Arnhem naar Keulen. Gaat u liever met de auto naar de luchthaven van Keulen, neem dan als u uit de richting Utrecht komt de A12 en rijd bij Arnhem de Duitse grens over. Blijf vervolgens op de A3 en neem de afslag naar de A4 (Aachen/Köln-Süden). Neem even later de afslag naar de A59 (Bonn/A59/Flughafen Köln/Bonn) en volg de borden naar de luchthaven. Komt u uit de richting Eindhoven, neem dan de A4. Kies vervolgens de afslag naar de A59 (Bonn/A59/Flughafen Köln/Bonn) en volg de borden naar de luchthaven. Indien u uit de richting Maastricht/Heerlen komt rijdt u via de A76 richting Vaals/Kerkrade/Aachen en rijdt vervolgens via de A4 en A59 naar de luchthaven van Keulen. Op het vliegveld van Luchthaven Keulen/Bonn bevinden zich diverse parkeerplaatsen waar u uw auto voor korte tijd of een langere periode kunt parkeren.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De luchthaven van Keulen wordt gebruikt door talloze budgetmaatschappijen, zoals Germanwings, Air Berlin, TUIfly, Easjet, Ryanair, Wizzair en SunExpress. Daarnaast wordt de luchthaven dagelijks aangedaan door enkele gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM Cityhopper en Lufthansa. Vanaf Cologne/Bonn Airport kunt u naar talloze vakantiebestemmingen en Europese steden vliegen, waaronder Fuerteventura, Gran Canaria, Wenen, Londen, Hurghada, Venetië, Málaga, München, Palma de Mallorca, Tenerife en Izmir.

Faciliteiten

Cologne/Bonn Airport heeft in maart 2014 de felbegeerde Skytrax Award gewonnen en verdiende de eerste plaats in de categorie “Best Regional Airport Europe”. De luchthaven van Keulen beschikt twee terminals die barsten van de handige voorzieningen, zoals belastingvrije winkels, diverse cafés en restaurants, een gebeds- en meditatieruimte, een postkantoor, gratis draadloos internet, een geldwisselkantoor, bagagekluizen en geldautomaten. Daarnaast bevinden zich in de terminals van Luchthaven Keulen een massagesalon, een speelhal, een dokter, een tandarts en een apotheek.

Tip: Gaat u vliegen vanaf Keulen en heeft u nog wat tijd over? Bezoek dan gratis het observatiedeck in Terminal 1 (bij "Stern C”) en geniet van vrij uitzicht over de start -en landingsbanen, waar doorlopend grote en kleinere vliegtuigen het luchtruim kiezen. Het observatiedeck is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Flexibele bestemming? Zoek luchthavens in de buurt en bespaar meer.

Luchthavens in de buurt van Keulen

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.