Sarandë

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Blue Sky, Hotel Ceko en Hotel Serxhio drie van de beste goedkope hotels in Sarandë. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sarandë zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sarandë?

9,8
Rugzaktoeristen
7,6
Avontuurlijke Reizigers
7,0
Reizende Gezinnen
6,9
Fans van de buitensport
6,3
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (14)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
16-08-15

Met een bevolking van 30.000 is dit de grootste stad aan de Albanese Riviera. Ik vond de stad een beetje overbouwd met hoogbouw, diverse zoek onafgewerkte voor een goede. Ik was ook ontmoedigd met het gebrek aan goede restaurants. Het is een goede basis (eigenlijk alleen base) voor het verkennen van Butrint dat is een must. Maar ik moedig één om omhoog te gaan de kust naar het kleinere meer schilderachtige Himare.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
04-09-14

grotere stad in het zuiden van Albanië, veel hotels en winkels, de lokale bevolking zei dat het ok is om te kamperen in de buurt van het strand, de camping geschreven in een aantal gidsen doesnt bestaan. Butrint de Ilyrian-Romeinse ruinsite is niet ver

Andi Cani
Andi CaniMilaan
06-01-17

Het is een zeer mooie plaats in het zuiden van Albanië, prachtige stranden zuiver water

Jonathan Goddard
Jonathan GoddardCambridge
23-10-18

Saranda lies on the Albanian mainland opposite the Greek island of Corfu. Ferry links connect the two countries, and there are a few ferries per day with different companies, both Albanian and Greek. We travelled with Ionian Ferries, who have an office in Corfu. Saranda town itself has a sheltered bay for swimming.

Plan een reis naar Albanië